Zara, hem coşturdu hem hüzünlendirdi

Sanatçı Zara, İskenderun Atatürk Anıtı Alanında önceki gün akşam konser verdi.

30.05.2017 10:56:31 0
Zara, hem coşturdu hem hüzünlendirdi

Berkay Arıkan/İskenderun

 Binlerce kişinin izlediği konserde şartılarını seslendiren Zara, ´Milli mirlik ve kardeşlik buluşması´ kapsamında sahne aldı. İftar yemeği ve Ramazan etkinliklerinin ardından İskenderun´da sahne alan Zara, seslendirdiği şarkılarla hayranlarına seslendi.

Beşiktaşlıları tebrik etti
Konser alanında birçok Beşiktaşlının olduğunu fark eden güzel şarkıcı, Beşiktaş´ın 15. şampiyonluğunu taraftarlar ile birlikte kutladı. Güzel sesi ve seslendirdiği şarkılarla İskenderun halkını kendisine hayran bırakan Zara, Hatay´ı çok sevdiğini sık sık dile getirdi. Hatay Valiliği, İskenderun Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde yapılan konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. İskenderun Atatürk Anıtı Alanında sahne alan Zara´yı dinlemek için çevre ilçelerden de yoğun katılım oldu. Zara, konser alanındaki binlerce hayranına söylediği birbirinden güzel türküleriyle unutulmaz bir gece yaşattı.

En güzel türküleri seslendirdi
Neşet Ertaş ile özdeşleşen ´Ah Yalan Dünya´ adlı türkünün ardından hayranlarına seslenen Zara, '11 ayın sultanı Ramazan-ı şerifte sizlerle birlikte olmak ayrı bir onur. Ramazanınızı kutluyorum. Tabiki burada Beşiktaşı da kutluyorum. Ramazan ayının ülkemize, milletimize hayırları getirmesini temenni ediyorum. Ramazanınız mübarek olsun. İskenderun´un güzel insanları, muhteşem misafirperverliğiniz ve bu coşkunuz için çok teşekkür ederim.' diyerek İskenderun´da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
´Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz´ dizisi ve ´Deli Yürek´ filminde rol alan sevilen sanatçıdan en çok ´Gönül Dağı´ türküsüne istek geldi. Zara konserine, ´Hasretinle yandı gönlüm, Leylim ley, Gönül dağı, Ah yalan dünya´ gibi birçok türküyle eşlik etti ve izleyicilerden tam not aldı.
Konser sonrası Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Zara´ya çiçek ve plaket verip, 'Muhteşem ses ve yorum Türk Halk Müziği´nin mükemmel seslerinden olan Zara´ya konserinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Güzel bir Ramazan gecesi yaşattı' dedi.


Anahtar Kelimeler: Zara coşturdu hüzünlendirdi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57