´Zeytin Dalı´na destek ziyareti

Türkiye Eczacılar Birliği Genel Başkanı Erdoğan Çolak, Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, Avrupa Sivil İnsiyatif Platformu Başkanı Sedat Demir, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Büyükşehir Belediye Başkan?

HATAY 24.02.2018 10:08:29 0
´Zeytin Dalı´na destek ziyareti

Eczacı konuklarını makamında kabul eden vali Ata, “Sizleri üç semavi dinin mabetlerinin sırt sırta durduğu, farklı kültür ve inançtan vatandaşlarımızın karşılıklı hoşgörü içerisinde yaşadığı Hatay´da görmekten memnun olduğumu belirtmek isterim” dedi. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Eczacılar Birliği Genel Başkanı Çolak da, kabulünden dolayı vali Ata´ya teşekkür etti ve 'Hatay´a gelmekteki amacımız Zeytin Dalı Operasyonu sürecinde bir dayanışma içinde olduğumuzu göstermektir' dedi.

Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Görüm ve Atılımcı İş Adamları Derneği üyeleri de, Hatay Valisi Erdal Ata´ya nezaket ziyaretinde bulundu. Konuklarını makamında kabul eden vali Ata, ziyarette misafirleriyle bir süre sohbet etti, hoşgörü ve medeniyetler şehri Hatay´da ağırlamaktan memnuniyet duyduğuni ifade etti. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Görüm ve beraberindekiler, kabulünden dolayı vali Ata´ya teşekkür etti ve Zeytin Dalı Harekatı´na desteklerini ifade etti.
Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, Avrupa Sivil İnsiyatif Platformu Başkanı Sedat Demir ve beraberindeki heyet, Hatay Valisi Erdal Ata´ya nezaket ziyaretinde bulundu. Konuklarını Hatay Valiliği Abdurrahman Melek toplantı salonunda kabul eden Vali Ata, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, farklı kültü ve dinlerin barış içinde yaşadığı, kardeşlik ve hoşgörü merkezi olan Hatay´da misafir etmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ata “Avrupa ve İstanbul´dan buraya bize destek olmak için gelerek gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ederim. Tüm milletimiz yurtiçinde ve dışında bize gösterdikleri destekle, bizim ve sınır ötesinde görev yapan TSK´nin moral ve motivasyonu artırıyor. Bu nedenle bizden maddi manevi desteğini eksik etmeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Demir de vali Ata´ya kabulünden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi: “Bizler Avrupa´da yaşayan Türkler olarak milletimizin yanında olduğumuzu belirtmek, sizlere destek olmak, Mehmetçiklerimize moral olmak ve buradaki şehit ailelerimizi ziyaret etmek için geldik.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22