Zeytin festivali başlıyor

Altınözü Zeytinyağı Festivali, bugün çelenk töreni ve kortej yürüyüyü ile başlayacak, ilk zeytin hasadı gerçekleştirilecek.

GÜNCEL 26.10.2019 10:04:50 0
Zeytin festivali başlıyor

İskenderun/SES

Atatürk Anıtına Çelenk Bırakılması ve Festival Kortej yürüyüşü ile başlayacak festival etkinlikleri kapsamında bugün sezonun ilk zeytin hasadı, toplu açılış töreni ile yapımı tamamlanan Altın Zeytin Cam Seyir Terası, 500 Kişilik Kapalı Spor Salonu, Altınözü Belediyesi Kültür Evi ve diğer ilçe yatırımları hizmete açılacak. Daha Sonra; Zeytinyağlı Yemek Yarışması, En Güzel Traktör Süsleme Yarışması, fahri hemşehri Prof. Dr. Canan Karatay ile Sağlıklı Yaşam Söyleşisi ve dünyaca ünlü restoratör ve aşçı hemşehri CZN Burak Özdemir´in katılımıyla gerçekleştirilecek.

27 Ekim 2019 Pazar Altınözü Zeytin Kupası Dağ Bisikleti Yarışması ile başlayacak festivalin 2. gün etkinlikleri, Altınözü Zeytin Aba Güreşi müsabakaları, çeşitli aktiviteler ve yarışmalarla devam edecek.
Altınözü Belediye başkanı Rıfat Sarı, bölgede üretilen zeytinyağının marka değerini arttırmak amacıyla düzenlenen festivale katılım davetinde bulundu.

Başbakan Ersin Tatar, Hatay´da
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti KKTC Başbakanı Ersin Tatar da, Altınözü Belediye Başkanı´nın davetlisi olarak Hatay´a geldi. Tatar, Altınözü Zeytinyağı Festivali´ne katılacak, açılışlar yapacak, ilçelerde de ziyaretlerde bulunacak. Başbakan Ersin Tatar, iki günlük Hatay temaslarının ardından Pazar akşamı KKTC´ye dönecek.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23