Ziraatçılarda yeniden Sever dönemi

Ziraat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi Olağan Genel Kurulu´nda 27 yıldır başkanlık görevini sürdüren Ahmet Sever, yeniden seçilerek güven tazeledi.

EKONOMI 28.12.2017 09:40:05 0
Ziraatçılarda yeniden Sever dönemi

 

Sadet Berkyürek/SES
961 üyesi olan ve 433 üyenin oy kullandığı genel kurulda iki liste yarıştı. Geçerli 432 oyun 277´sini Ahmet Sever, 155´ini ise Mithat Karanlık aldı. Ahmet Sever, 122 oy farkla kazandığı seçimin ardından yeniden başkan oldu. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Sever, Cevdet Hamurcu, Fikret Uçar, Oktay Abacı, Hamdi Tanju Katipoğlu, Ali Temizkan, Serap Öz.
Merkez delegeliğine ise şu isimler getirildi: Galip Aktı, Rıdvan Altınöz, Mehmet Mert, Mustafa Sevinir, Mehmet Doğan, Mehmet Cemil Genç, Mehmet Nuri Hatiçoğlu, Muharrem Akça.
Kongreye başkan adayı olarak katılan Mithat Karanlık4ın listesinde ise şu isimler yeraldı: Mithat Karanlık, Hacer Ece Yılmaz, Mevlüt Coşkun, Meryem Mengüllüoğlu, Altan Aslankurt, Best Mazhar Mansuroğlu, Mehmet Zortukoğlu.

Karanlık´tan ‘teşekkür´ açıklaması
Hatay Ziraat Mühendisleri Odası´nın genel kurulunda başkan adayı olan Mithat Karanlık, seçimlerin ardından teşekkür açıklaması yaptı. Seçimi kazanan yeni yönetimi kutlayan ve başarı dileğinde de bulunan Karanlık, adaylık çalışması kapsamında Hatay ziraati ve tarımının geliştirilmesi, çiftçinin desteklenmesi, kırsal kalkınmanın sağlanması, Hatay Ziraat Odası´nın daha aktif ve verimli hale getirilmesi amacıyla birbirinden proje etüd çalışması yürüttüklerini kaydederek bu çalışmalara destek veren çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00