Ziyaretle ´teşekkür ettiler´

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak toplumun her kesimine hizmet etmenin gayretinde olduklarını ifade etti.

GÜNCEL 8.08.2018 10:48:08 0
Ziyaretle ´teşekkür ettiler´

Nesrin Geyik/İskenderun

İskenderun´un Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç, Azganlık Mahallesi Muhtarı Murat Saraç ve Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli ve Motocross Ekibi, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´i ziyaret ederek verdiği destekler ve hizmetlere teşekkür etti.
Ziyaretlere teşekkür eden belediye başkanı Seyfi Dingil, 'İskenderun Motocross Ekibi hafta sonunda bölge genelinde düzenlenen yarışmalara katılarak kentimizi en iyi şekilde temsil etti. Bizler de lojistik destek vererek kulübe yardımcı olduk. Bu tür organizasyonlara spora ve sporculara her zaman destek olmaya devam edeceğiz' dedi. Motocross ekibi de desteklerinden dolayı Dingil´e teşekkür etti.
Denizciler Mahallesi Muhtarı Kekeç, Azganlık Mahallesi Muhtarı Saraç ve Çınarlı Mahallesi Muhtarı Bahriyeli de mahallemerine yapılan hizmetler için Dingil´e teşekkür etti. Muhtarlar da, ”Belediye mahallemizde ihtiyaç olan yerlerde çalışmalar yapıyor. Başkanımızla her zaman iletişim halindeyiz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. İskenderun Belediye Başkanı Dingil de ayrım yapmadan heryere hizmet etme gayretinde olduklarını ifade etti.

Dernek yönetimi de ziyaret etti
Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) Başkanı İbrahim Güder ve yönetimi de İskenderun Belediye Başkanı Dingil´i makamında ziyaret etti. Ziyarete teşekkür eden Dingil, 'HATİAB yapmış olduğu çalışmalarla dikkat çekiyor. Özellikle şehir dışında bulunan hemşerilerimizin birbirleriyle kaynaşmalarında önemli faaliyetler yapılıyor. Yapılan çalışmalar Hatay´ın sanayi ve kültürel alanda gelişmesine pozitif katkı sağlamaktadır. Gençlerimize sahip çıkmanız ve onlara destek vermeniz takdire şayandır' değerlerdirmesini yaptı. Dernek başkanı Güder de zaman zaman belediyelere ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, şunları söyledi: ”Amacımız Hatay´ın bilinirliliğinin artmasını sağlamak, Hatay´ın bir cazibe merkezi haline getirilmesine katkı sağlamak. Gönül istiyor ki, ihracatımız, turist sayımız, istihdam alanlarımız artsın. Bu konuda ortak akıla ihtiyaç var. Elbirliği ile bir bütün olarak ilin her yönden gelişmesi için çalışıyoruz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57