Ziyaretlerde bilgiler de paylaşıldı

Hatay Valiliği görevine başlayan Rahmi Doğan´a nezaket ziyaretleri sürüyor. Vali Doğan´a nezaket ziyareti bulunanlar arasında Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcilisi Büyükelçi Adnan Keçeci ile İskenderun Teknik Üniversitesi Rektö

GÜNCEL 27.11.2018 10:44:56 0
Ziyaretlerde bilgiler de paylaşıldı

Antakya/SES

Vali Doğan´ı ayrı ayrı ziyaret edenler arasında Hatay Genç İş İnsanları Derneği (HAGİAD) Başkanı Yusuf Kavak ve yönetimi, İlim Yayma Cemiyeti Hatay İl Başkanı Mehmet Hanifi Tuncel ve beraberindeki heyet, İmam Hatip Platformu Başkanı Prof. Dr. Cengiz Yıldız ve beraberindeki heyet, Ottoman Otel YK Başkanı Ali Güngör ile Hatay Gazeteciler Cemiyeti üyeleri de bulundu.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamalara göre, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcilisi Büyükelçi Keçeci ve beraberindeki misafiri Hatay Valisi Doğan´ı ziyaret etti. Konuklarını makamında kabul edenvali Doğan, tarih ve medeniyetler kenti Hatay´da Keçeci ve misafirlerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Açıklamaya göre, Hatay Valisi Doğan, komşu ülke Suriye´de yaşanan savaş ortamından kaçarak ülkemize sığınan Suriyeli misafirlerimize yönelik yürütülen hizmetler ile ilgili konularda Büyükelçi Keçeci ile görüş alışverişinde bulundu. Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcilisi Keçeci da koordine ettikleri faaliyetler hakkında bilgi paylaştı; kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti ve yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Valilik açıklamasına göre, vali Doğan, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Dereli´yi de vali makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Doğan, üniversitelerin yükseköğrenime yönelik faaliyetlerin dışında ilin ekonomik ve sosyal gelişmişliğine katkılar yapmasının beklendiğini, Hatay gibi her yönüyle farklı özelliklere sahip bir yerde daha üretken ve dinamik bir konuma sahip olmaları gerektiğini belirtti ve Dereli´den İskenderun Teknik Üniversitesi hakkında bilgi aldı.
Hatay Valisi Doğan´ı ziyaret edenler arasında Kızılay´ın Antakya Şube Başkanı Mustafa Sevinç, İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Dörtyol Şube Başkanı Yavuz Kağan Ateş, Reyhanlı Şube Başkanı Ahmet Horoz, Belen Temsilcisi Abdurrahman Özdemir, Altınözü Temsilcisi Hüseyin Gülseren, Kızılay´ı Antakya Yöneticisi Mustafa Alp ve Kızılay Antakya Müdürü Behiye Dağlı ile Armutlu Cami Dernek Başkanı Süleyman Mengüllüoğlu ve beraberindeki heyet ve Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez ve yönetimi ile HAGİAD Başkanı Yusuf Kavak ve yönetimi de yer aldı. Konuklarını ayrı ayrı makamında kabul eden vali Doğan, onlarla sohbet etti ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29