Ziyaretleri çalışma ofisinde kabul etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, göreve başlaması nedeniyle yapılan kutlamaya yönelik nezaket ziyaretlerini kabul ediyor.

GÜNCEL 6.12.2018 10:34:00 0
Ziyaretleri çalışma ofisinde kabul etti

İskenderun/SES

Vali Doğan, Valilik İskenderun Çalışma Ofisindeki makamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyfli, Payas OSB Başkanı Süleyman Çelik ve Noksel Boru Fabrikası Genel Müdürü Sedat Uysal, İskenderun Eski Kaymakamı Hasan Özyiğit ve işinsanı Bayram Alpagül ve beraberindekileri ayrı ayrı kabul etti.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Doğan, İskenderun Çalışma Ofisinde kabul ettiği İskenderun Belediye Başkanı Dingil´den İskenderun´da yürütülen belediye çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi aldı. Dingil, İskenderun´un tarihi dokusu, doğal güzellikleri, sanayisi, sosyal ve kültürel yapısıyla çok özel ve ayrıcalıklı bir yer olduğunu ifade etti ve vali Doğan´a başarı diledi.
Ziyaret kapsamında kabul ettiği İSDEMİR Genel Müdürü Keyfli ile sohbet eden vali Doğan, ülkemizin demir-çelik üretimi alanında en önemli yatırımlarından biri olan, sektörde ilin adını yukarılara taşınmasında katkısı olan İSDEMİR´e ve diğer üreticilere teşekkür etiğini ifade etti. Ziyarette bulunan belediye başkanları Dingil, Culha ve Toksoy ile İSDEMİR Genel Müdürü Keyfli, Payas OSB Başkanı Çelik ve Noksel Boru Fabrikası Genel Müdürü Uysal, İskenderun eski Kaymakamı Özyiğit ve işinsanı Alpagül de Hatay Valisi Doğan´a teekkür etti.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de Hatay Valisi Doğan´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nehir´i valilik makamında kabul eden Doğan, ziyarete teşekkür etti ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00