“Zorlu süreci elbirliğiyle atlatacağız”

İTSO Meclisinin Nisan ayı olağan toplantısı, Zeki Altun başkanlığında video konferans ile gerçekleştirildi.

EKONOMI 2.05.2023 14:00:00 0
“Zorlu süreci elbirliğiyle atlatacağız”

 

 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, depremden sonra oluşan hasar nedeniyle hizmet binasında faaliyet göstermediklerini belirterek, hasar raporu sonrası tadilat çalışmasına başlayacaklarını bildirdi.

İTSO meclis üyelerinin video konferans yöntemiyle katıldığı toplantıda üyelere 6 Şubat depremlerinin sonrasında bürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, “Bu zorlu süreci el birliği ile atlatacağız” dedi.

Yaşanan deprem sonrası İTSO olarak üyelerin sorunları ile yakından ilgilendiklerini, üyelerinin yaşadıkları sorunları çözmek için gerekli girişimlerinin devam ettiğini aktaran Yılmaz, kredi ve finansman konusunda bankaların en yetkili birimleri ile görüştüklerini ifade etti.

Meclis toplantısına ilişkin İTSO’dan yapılan yazılı bilgilendirmeye göre, Yılmaz şunları kaydetti: “Yaşanan deprem sonrası İTSO olarak üyelerimizin sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Üyelerimizin yaşadıkları sorunları çözmek için gerekli girişimlerimiz devam ediyor. Özellikle kredi ve finansman konusunda bankaların en yetkili birimleri ile görüşüyoruz. KOSGEB hibe desteklerimiz de devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında İskenderun’a Anıt alanına 2 adet konteyner kuruldu ve KOSGEB birimi olarak çalışmalar yapılıyor. Bu sıkıntılı süreci el birliği ile atlatacağımıza inanıyorum. Oda binamızda hasar raporu netleştikten sonra hızla tadilatına başlayacağız.  En yakın zamana odamızda yeniden hizmet vermeye başlayacağız.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04