12 ilçede elektrik kesintisi

12 ilçede elektrik kesintisi

Hatay´ın İskenderun, Belen, Arsuz, Dörtyol, Erzin, Antakya, Defne, Hassa, Kırıkhan, Samandağ, Yayladağı ve Reyhanlı ilçelerinin bazı bölgelerindeki elektrik hatlarında yapılacak bakım ve onarım nedeniyle yarın elektrik kesintisi yapılac

İskenderun/SES

Buna göre yarın, İskenderun´un İsmet İnönü Mahallesi Şahintepesi Mevki Sokağa saat 09.30-17.30 arasında tesis çalışması nedeniyle; Düğünyurdu Mahallesi ile Buluttepe Mahallesi Otoban Üstü Kümeevler Sokağa saat 10.30-18.00 arasında tesis çalışması nedeniyle ve Kaledibi Mahallesi Esenbek Sokağa saat 09.00-17.00 arasında AG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek.
Belen´de ise Cumhuriyet Mahallesine saat 09.00-17.30 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
Arsuz´da da Arpaçiftlik Mahallesi Siteler ve Umut Sitesi Sokaklar ile Uluçınar Mahallesi Sağlık, Çınar, Deniz ve Akdeniz Sokaklara saat 09.00-15.30 arasında tesis çalışması nedeniyle ve Çetillik Mahallesine saat 10.00-17.30 arasında tesis çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek.
Dörtyol´da Kuzuculu Mahallesi Değirmenci, Zühtü Çelebi (Yeni), Hataylı, Zühtü Çelebi Sokaklara saat 09.30-17.30 arasında tesis çalışması nedeniyle; Yeşilköy Mahallesi Deniz, Çaykara, İlhanlar, Sahil Yolu 2, Sahil Yolu 1, Şehit Muhsin Ataç ve Hoca Ahmet Yesevi Sokaklarına saat 07.00-15.00 arasında 3. şahıs çalışması nedeniyle ve Özerli Mahallesi 3 Nolu Deniz Yolu, Deniz 1, 3 Nou Çiftçi Yolu ve 1 Nolu Çiftçi Yolu Sokaklarına saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Erzin´de de Başlamış Mahallesi Başlamış Sokağa saat 08.30-16.30 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.



Anahtar Kelimeler: Hatay Valiliği

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9412,83%-0,68
  • DOLAR

    38,01% 0,24
  • EURO

    41,96% 0,93
  • GRAM ALTIN

    3716,45% 2,20
  • Ç. ALTIN

    6100,24% 0,78