13 ilçede elektrik kesintisi

13 ilçede elektrik kesintisi

Hatay´ın İskenderun, Belen, Arsuz, Dörtyol, Antakya, Defne, Kırıkhan, Hassa, Altınözü, Kumlu, Reyhanlı, Samandağ ve Yayladağı ilçelerinin bazı bölgelerinde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle bugün ve 02, 03, 04 ve 05 Eyl?

İskenderun/SES

Buna göre bugün, Arsuz´un Arpaçiftlik Mahallesi Siteler ve Umut Sitesi Sokak ile Uluçınar Mahallesi Sağlık, Çınar, Deniz ve Akdeniz Sokaklara saat 09.30-15.30 arasında tesis çalışması nedeniyle; Üçgüllük Mahallesi 3, 6, 7, 8, 9 ve İsmet İnönü ve Atatürk Sokaklara saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek. Belen´de ise Cumhuriyet Mahallesine saat 09.00-13.00 arasında tesis çalışması nedeniyle; Güzelyayla Mahallesi Güzelyayla Sokağa saat 09.30-17.30 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Dörtyol´da da Yeşilköy Mahallesi Akdeniz, Park, Müftüler, Atatürk ve Lale Sokaklarına saat 09.00-17.00 arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle; Kuzuculu Mahallesi 5 Nolu Çıkmaz, Kurban Yurdu, Edikli, Doktor Bahadır Amaç, Erzurumlu, Dokuz, Değirmen, Dedetoksoy, Cumhuriyet, Şehit Jandarma Er Ercan Edik ve Çelebi Sokaklarına saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle ve Özerli Mahallesi Akdeniz, Orta ve 3 Nolu Deniz Yolu sokaklarına saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
Yarın da Arsuz´un Üçgüllük Mahallesi 14, 12, 11, 5, 6, Adnan Menderes, Kurtuluş ve Atatürk Sokaklara saat 09:.0-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
03 Eylül Pazartesi günü de Arsuz´un i Nergizlik Mahallesine saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle; Çetillik Mahallesi 14 Nisan (Çetillik) Sokağa saat 09.30-17.30 arasında tesis çalışması nedeniyle; Arpagedik Mahallesi Okul Sokağa saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Belen´de Müftüler Mahallesine saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle; Dörtyol´da ise Kuzuculu Mahallesi 5 Nolu Çıkmaz, Kurban Yurdu, Edikli, Doktor Bahadır Amaç, Erzurumlu, Dokuz, Değirmen, Dedetoksoy, Cumhuriyet, Şehit Jandarma Er Ercan Edik ve Çelebi Sokaklarına saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle ve Özerli Mahallesi Öğme İş Site Sokak, 4. Deniz Yolu, Deniz, Selvi, Öğme İş, 3 Nolu Deniz Yolu ve 743 Nolu sokaklarına saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek,
04 Eylül Salı günü de İskenderun´un İlçesi İsmet İnönü Mahallesi Şahintepesi mevkisi ve Zirve Kent Sitesi Sokaklarına saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek. Arsuz´da Arpagedik Mahallesi Okul Sokağa saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle; Çetillik Mahallesine saat 09.30-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle; Belen´de Bakras Mahallesi Ali Güllü, Bozkurt, Şevket Çalışkan ve Mesken Sokakları ile Cumhuriyet Mahallesi Yıldırım Beyazıt ve Fatih Sokaklarına saat 09.30-17.30 arasında tesis çalışması nedeniyle; Dörtyol´da ise Karakese Mahallesi Yılmaz, Şehit Yusuf Can, Hacı Abit, Fatih, Hüsamlı, Ateş, Alparslan Han, Şen ve Türkistan sokaklarına saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
05 Eylül Çarşamba günü ise Belen´de Cumhuriyet Mahallesi Yıldırım Beyazıt, Yunus ve Çamdede Sokaklara saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle; Dörtyol´da da Karakese Mahallesi Şehit Yusuf Can, İlk Kurşun, Aktaş, Hüsamlı, Alparslan Han, Şen, Yunus Emre ve Türkistan Sokaklarına saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9412,83%-0,68
  • DOLAR

    38,01% 0,24
  • EURO

    41,96% 0,93
  • GRAM ALTIN

    3716,45% 2,20
  • Ç. ALTIN

    6100,24% 0,78