Tarih: 22.03.2019 11:11

147 öğrenciden Çanakkale etkinliği

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Payas Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı, İskenderun Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Sarı, Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Tuncer, Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç´in de katıldığı etkinlikte Gübretaş Ortaokulu öğrencileri Çanakkale Savaşından kesitler, tiyatro ve oratoryo gösterisi yaptı, şiir okudu. Etkinlikte konuşan Gübretaş Ortaokulu Müdürü Adem Kesik, '147 öğrenci ve 27 öğretmenin aktif olarak görev aldığı bu programla, aziz şehitlerimizi yad etmek ve bu vatan topraklarının nasıl korunduğunu bir kez daha kalplere nakşedebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz' dedi ve etkinliği hazırlayan öğretmenlere teşekkür etti.
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü (İGM) de, Şükrü Kanadlı Okulu öğrenci ve öğretmenlerinin düzenlediği oratoryo ile Çanakkale şehitlerini andı.İGM´de düzenlenen etkinlikte, Şükrü Kanadlı Okulu öğrencilerinin oratoryo iki gün ve üç oturumda sunduğu orotoryonun son bölümünü İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de izledi.
İskenderun´da faaliyet gösteren Sarı Zeybekler Derneği´nin açtığı 'Son kale Çanakkale' adlı sergi de 29 Mart´a kadar açık kalacak. Belediye Sanat Galerisindeki sergide 21 eserin bulunduğu bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —