15 Temmuz etkinliği

15 Temmuz´da yapılan darbe girişimine tepki olarak kutlanan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi kapsamında Hatay´da kutlama şehitleri anma etkinliği düzenleniyor.

GÜNCEL 11.07.2019 10:56:42 0
15 Temmuz etkinliği

İskenderun/SES

 Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, dün başlayan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve şehitleri anma etkinliği kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonunda 'Osmanlı´dan günümüze Türkiye´nin demokratikleşme süreci' konulu panel düzenlendi. Bugün de Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonunda 'Türkiye sizi unutmayacak' adlı konser verilecek. Antakya Devlet Konservatuvarı tarafından verilecek konser, saat 14.00´da başlayacak. 12-19 Temmuz tarihleri arasında ise Mustafa Kemal Üniversitesi Yemekhane Fuaye Alanında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Fotoğraf Sergisi düzenlenecek; Antakya Şehitliği ziyaret edilecek, Antakya Habib-i Neccar Camisinde Mevlid-i Şerif okunacak, Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından HATMEK´te şehitleri anma etkinliği düzenlenecek, etkinlikte Kuran-ı Kerim okunacak. Hatay üyükşehir Belediyesi Mehter Takımı Cumhuriyet Meydanında gösteri yapacak, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu´nun dua ettireceği, ilahi grubunun dinleti sunacaüğı, cemaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcilerinin konuşma yapacığı etkinlik yapılacak. Etkinliklerde Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da konuşacak, Medeniyetler Korosu müzik dinletisi sunacak. Camilerden sela okunacak ve Cumhurbaşkanlığının belirleyeceği süre kapsamında demokrasi nöbetleri tutulacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın konuşması sinevizyon aracılığıyla halka aktarılacak.
Öte yandan AKP İskenderun ilçe teşkilatı da yaptığı toplantıda, 15 Temmuz günü yapılacak programlar üzerine değerlendirmede bulundu.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00