Tarih: 11.05.2018 10:56

2. Amatör Küme Play-Off grubu

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun


Hatay 2. Amatör Küme Play-Off karşılaşmasında Arsuz İdmanyurdu Spor ile İskenderun Kayra Spor takımları 2-2 berabere kaldı.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan ve qHatay bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörtkaş, Uğur Şahin ile Sadettin Aslan´ın yönettiği karşılaşmada, Arsuz İdmanyurdu Spor´un gollerini 22. dakikada Buğra Kazak, 90+1. dakikada da Fırat Uslu attı. İskenderun Kayra Spor´un gollerini ise 45+2. dakikada Onur Onaylı, 60. dakikada da Deniz Kapçak kaydetti.
Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor ligde topladığı 7 puanla ve gol averajıyla ikinci sırada yer alırken, dördüncü sırada bulunan Arsuz İdmanyurdu Spor´un da 4 puanı bulunuyor.

Uluçınar Gençlik, yeniden lider
Arsuz Uluçınar Gençlik Tesisleri futbol sahasında oynanan karşılaşmada da Arsuz Uluçınar Gençlik Spor, İcadiye Spor´u 3-0 mağlup etti. Arsuz Uluçınar Gençlik Spor, rakibini her iki yarıda atılan gollerle yendi.
Bu sonuçla Uluçınar Gençlik Spor, bir hafta aradan sonra 9 puan ile grubunda tekrar liderliğine yükselirken, ligde 7 puanı bulunan İcadiye Spor da gol averajıyla üçüncü sırada yer aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —