2400 bebeğe belediyeden ‘hoşgeldin´ armağanı

İskenderun Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Hoş Geldin Minik Can´ projesi ile 2 bin 400 aileye yeni doğan bebek setiyle ulaşıldı.

17.08.2017 12:09:21 0
2400 bebeğe belediyeden ‘hoşgeldin´ armağanı

 

Yeni doğan bebeklerin ailelerine ulaştırılan ‘Hoş Geldin Minik Can´ hem mutluluklarına ortak olduklarını hem de ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı vermek istediklerini belirten Belediye başkanı Seyfi Dingil, yazılı açıklamasında, “İlçemizdeki minik hemşerilerimize hoş geldin diyerek, ailelerinin mutluluğunu birlikte paylaşıyoruz. Belediyecilik hizmetleri doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreçtir. Yeni bebek sahibi olan aileleri proje ekibimiz ziyaret edip Hoş Geldin Minik Can Setini kendilerine teslim ediyorlar” dedi.

“Ailenin yükünü de hafifletiyoruz”
Kampanyada 2 bin 400 bebeğin ailesine ulaştıklarını da aktaran Başkan Dingil, değerlendirmesini şöyle sürdürdü: “Kampanyamız ailelerine ve bebeklere sürpriz olurken ailelerin de maddi anlamda yükünü hafifleten güzel bir kampanya. İskenderun Belediyesi olarak vatandaşımızın hayatlarının her anında hep yanında oluyoruz.”

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00