28 Mayıs seçimi için toplandılar

CHP Hatay il ve ilçe yöneticileri, milletvekilleri ve belediye başkanları 28 Mayıs seçimi için biraraya geldi.

SİYASET 16.05.2023 19:40:00 0
28 Mayıs seçimi için toplandılar

CHP Hatay İl Örgütü, CHP'nin mevcut ve eski Hatay Milletvekilleri ile HBB Başkanı Lütfü Savaş ile ilçe belediye başkanları ile seçim sonuçlarını değerlendirdi.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik hazırlıkların da ele alındığı  İl Başkanı Hakan Tiryaki'nin yönetimindeki toplantıda CHP'nin tüm il ve ilçe örgütleri yöneticileri de hazır bulundu.

Daha fazla avukat ve müşahit ile sandıkta önlem

14 Mayıs seçiminde yaşanan aksaklıklar değerlendirilerek  28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde özellikle ulaşımdaki aksaklıklara dikkat çekilen toplantıda, "14 Mayıs'tan özellikle seçmenlerin ulaşım konusunda sorunlar yaşadığı, bundan dersler çıkararak, Hataylılar'ın seçimde şehre getirilmesi için yeni bir planlama yapılması, daha çok avukatla ve daha fazla müşahit ile sandıklarda ciddi şekilde tedbir alınması, sandık güvenliği için listenin güncellenerek seçim kurullarına sunulması" karara bağlandı.

Bazı parti yöneticileri, "Birlik ve beraberlik içinde çok daha fazla alanda olmalıyız, 12 gün boyunca büyük mücadele vereceğiz, yarından tezi yok gençlik ve kadın kollarımız da tüm gücüyle alanda olacak" şeklinde konuştu.

Lütfü Savaş da konuşmasında, karamsarlığa gerek olmadığını, Hatay'dan ikinci tur seçiminde  cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu lehine daha fazla başarı elde edileceğine inandığını, daha çok çalışarak seçime hazırlandıklarını söyledi. Savaş, "Maça sıfır sıfır olarak başlıyoruz şeklinde bakmalıyız, önceki ilk tur seçimini unutup önümüze bakalım" dedi.

Anahtar Kelimeler: Mayıs seçimi toplandılar

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10528,52%0,61
  • DOLAR

    41,85% 0,03
  • EURO

    48,90% 0,29
  • GRAM ALTIN

    5695,80% 0,63
  • Ç. ALTIN

    9359,81% 0,00