3 kurumdan ortak 8 Mart etkinliği

8 Mart Dünya emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediye Başkanlığı ve Hatay Barosu´nun işbirliğiyle Ünal Güner´in ‘Hayata Nefes Al, Kendinle ve Hayatla Barış´ konulu söyleşide kadınların ö

GÜNCEL 11.03.2020 10:31:38 0
3 kurumdan ortak 8 Mart etkinliği

İskenderun/SES


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve Eda Çelikkol, Hatay Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sevinç Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu´nun da katıldığı etkinlikte Kaymakam Yönden, kadınların toplumsal rolüne dikkat çekerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
İskenderun Belediye Kültür Sarayı´nda gerçekleştirilen söyleşinin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da kadınların eğitiminin önemine dikkat çekti, kadınların yönetim süreçlerinin her alanında olması gerektiğini söyledi. Tosyalı, “Kadınlarımıza başta eğitimlerine önem göstermek üzere, hayatın tüm alanlarında hak ettiği değeri vermek hepimize düşen önemli bir görevdir. Bu yüzden yıl içinde bir gün kutlanan, kadınlar için önemli bir yere sahip olan bu gün sadece bir güne sığdırılmamalıdır. Sosyal ve ekonomik hayatın her alanında büyük fedakârlıklar gösteren ve rol üstlenen kadınlarımıza sahip çıkmalı ve hak ettikleri değeri vermeliyiz” diye konuştu.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00