30 kişiye girişimcilik kursu

Samandağ Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen ´Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi´ başladı. Dört gün süren eğitime 30 girişimci adayın katıldı.

GÜNCEL 16.04.2018 10:24:37 0
30 kişiye girişimcilik kursu

Samandağ/SES

Samandağ Yeni Çarşı salonunda verilen eğitimler Kobi Danışmanı ve Girişimcilik eğitmeni Tansel Öter tarafından verildi. Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde, girişimcilik, girişimcinin özellikleri, iş fikri geliştirme süreci, yapılabilirlik (fizibilite), pazar araştırması, pazarlama planı geliştirme, üretim planı geliştirme, yönetim planı geliştirme, finansal plan geliştirme ve iş planı hazırlama konusunda bilgi verildi.
İş kurmak isteyen girişimci adaylarının uygulamalı girişimcilik eğitimleri sonunda sunacakları projenin KOSGEB tarafından onaylanması halinde 50 bin liraya kadar hibe desteği ve 100 bin liraya kadar da kredi desteği verilebilecek.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, 'Samandağ Belediyesi ile KOSGEB işbirliği ile bugüne kadar 1000 kişinin üstünde girişimci adayına girişimcilik belgesi verdik. Girişimciliğin ve girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ve günümüz şartlarında rekabet edebilen girişimcilerin oluşması için çalışmalarımız devam ediyor' değerlendirmesini yaptı.

Anahtar Kelimeler: Saandağ Belediyesi KOSGEB

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    16761,58%0,39
  • DOLAR

    43,95% 0,16
  • EURO

    51,70% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7326,28% -0,07
  • Ç. ALTIN

    11819,10% 0,00