Tarih: 27.03.2020 17:30

32 çalışan daha emekliye ayrıldı

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Mart ayı itibariyle 32 çalışanın emekliye ayrıldığı, özlük alacaklarının ise ödendiğini bildirdi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yazılı açıklama ile emekli olan çalışanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni yaşamlarında huzurlu günler diledi. Tosyalı, “Belediyemiz personellerinden 32 çalışma arkadaşımız uzun yıllar süren hizmetlerini tamamlayarak bu ay itibari ile emekliye ayrılmışlardır” dedi.
Başkan Fatih Tosyalı, şunları kaydetti: “Belediyemiz personellerinden 32 çalışma arkadaşımız uzun yıllar süren hizmetlerini tamamlayarak bu ay itibari ile emekliye ayrılmışlardır. Her bir çalışma arkadaşımıza yeni hayatlarında sağlıklı, huzurlu günler temenni ediyorum. Toplamda 6.285.383.- TL´lik maddi özlük hakları bugün itibari ile arkadaşlarımızın banka hesabına defaten yaptırılmıştır. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa emekli olan toplamda 62 çalışanımıza maddi Özlük hakları olarak toplam 10.789.366 TL ödeme yapılmıştır. Emekli olarak 2. Baharlarını yaşamaya başlayacak olan sevgili çalışma arkadaşlarımın her birine canı gönülden teşekkür ediyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —