320 saatte bağlamayı öğrendiler

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK), mesleki gelişim ve hobi edinmeye yöelik kurslarını sürdürüyor.

HATAY 7.02.2018 10:01:54 0
320 saatte bağlamayı öğrendiler

 

Akın Bodur/İskenderun
Payas HATMEK´qte bağlama eğitimi alan kursiyerler, 320 saatlik bağlama kursunu tamamladı. Eğitimini tamamlayan kursiyerlere kurs eğitmeni Turgay Aşğın tarafından sertifikaları da verildi.

İskenderun´da işaret dili kursu kapandı
İskenderun HATMEK´in açtığı İşaret Dili kursu ise kursiyer sayısının 9´da kalması üzerine kapandı. Beş haftalık kursun üç haftasını tamamlayan kursiyerler ise işaret dili eğitimini bırakmak zorunda kaldı. Üç hafta süreyle kursta eğitim alan kursiyerlerin kaydı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki aynı kursa da yapılamayınca, kursiyerlerin üç haftalık süreyle gittiği zaman da boşa gitmiş oldu. Bazı öğrenciler İskenderun Halk Eğitim Merkezindeki işaret dili kursuna gitmiş olsa da, belge alamayacakları ifade edildi. Üç hafta süreyle kursa gide kursiyerlerin ayırdığı zaman silindi ve yeni açılacak kursa katılması ve kursu tamamlaması halinde belgelerini alabileceği belirtildi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10143,22%-0,64
  • DOLAR

    41,95% 0,13
  • EURO

    48,98% 0,16
  • GRAM ALTIN

    5748,81% 0,39
  • Ç. ALTIN

    9784,76% 0,00