Tarih: 25.10.2022 15:57

3 ilçede uyuşturucu operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

 

İskenderun/SES
Uyuşturucularla bağlantılı olarak 4 kişi gözaltına alındı. Polisin Antakya'da düzenlediği operasyonda ise 1 kişi gözaltına alındı.
Hatay Valiliğinden yapılan 'basın bilgi notu' açıklamasında şunlara yer verildi: "Hatay İl Jandarma Komutanlığının Kaçakçılık ile mücadelesi kapsamında yapılan çalışma neticesinde Yayladağı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığının müşterek yürüttüğü operasyonda Turfanda mahallesi ve Gözene mahallesinde 4 ayrı adreste şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada toplam 7.153 gram kubar esrar, 728 kök kenevir bitkisi ve 84 adet 9 mm çapında tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Şüpheli 4 şahıslar gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatılmıştır."
Hatay Emniyet Müdürlüğün de uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik Antakya'da düzenlediği operasyonda metamfetamin, kubar esrar ve hassas terazi ele geçirildiği açıklandı. Valilik açıklamasında şunlar yer aldı: "Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında E.D.’nin Antakya'nın Narlıca Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada; 498,46 gram metamfetamin, 15,66 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak E.D. hakkında TCK 188. maddeden işlem yapılmıştır."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —