455 öğrenciye eğitim katkısı

İskenderun´da özel sağlık hizmeti v eren Gelişim Hastanesinin personeli, kentin Gültepe Mahallesinde eğitim veren Gültepe İlkokul ve Ortaokulundaki 455 öğrenciye, kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu.

GÜNCEL 13.01.2020 11:41:12
455 öğrenciye eğitim katkısı

İskenderun/SES

Öğrencilere verilen eğitim katkısının düzenlendiği törene, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Gelişim Hastanesinin genel koordinatörü H. Ozan Yaşar, başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, İskenderun Gültepe Ortaokulu Müdürü Mustafa Aksay da katıldı. İskenderun Kaymakamı Yönden, ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunan hastane personeline duyarlılığından dolayı teşekkür etti, hastane koordinatörü Yaşar ise öğrencilere katkıda bulundukları için mutlu olduklarını belirtti.
Kaymakam Yönden ve skenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Köseoğlu, Gültepe İlkokulu ve Ortaokuluna yaptığı ziyarette, okulun fiziki yapısı, güvenliği, temizlik ve hijyen koşulları başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servisleri işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve velilerarası iletişimi gibi konularda inceleme ve görüşme yaptı, okul yöneticileri ve öğretmenleri ile bir araya geip, eksik ve ihtiyaçlara dair çözüm odaklı istişare de bulundu.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15945,77%-1,11
  • DOLAR

    44,36% 0,05
  • EURO

    51,34% 0,06
  • GRAM ALTIN

    6349,03% -1,15
  • Ç. ALTIN

    10592,95% -3,28