455 öğrenciye eğitim katkısı

İskenderun´da özel sağlık hizmeti v eren Gelişim Hastanesinin personeli, kentin Gültepe Mahallesinde eğitim veren Gültepe İlkokul ve Ortaokulundaki 455 öğrenciye, kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu.

GÜNCEL 13.01.2020 11:41:12 0
455 öğrenciye eğitim katkısı

İskenderun/SES

Öğrencilere verilen eğitim katkısının düzenlendiği törene, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Gelişim Hastanesinin genel koordinatörü H. Ozan Yaşar, başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, İskenderun Gültepe Ortaokulu Müdürü Mustafa Aksay da katıldı. İskenderun Kaymakamı Yönden, ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunan hastane personeline duyarlılığından dolayı teşekkür etti, hastane koordinatörü Yaşar ise öğrencilere katkıda bulundukları için mutlu olduklarını belirtti.
Kaymakam Yönden ve skenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Köseoğlu, Gültepe İlkokulu ve Ortaokuluna yaptığı ziyarette, okulun fiziki yapısı, güvenliği, temizlik ve hijyen koşulları başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servisleri işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve velilerarası iletişimi gibi konularda inceleme ve görüşme yaptı, okul yöneticileri ve öğretmenleri ile bir araya geip, eksik ve ihtiyaçlara dair çözüm odaklı istişare de bulundu.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10870,60%0,43
  • DOLAR

    40,88% 0,08
  • EURO

    47,83% 0,09
  • GRAM ALTIN

    4397,53% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7056,83% 0,00