47 Kıbrıs gazisine madalya
Kıbrıs Barış harekatına katılan 47 Kıbrıs gazisi, İskenderun´da düzenlenen törende, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası Tüzüğü kapsamında Kıbrıs Hükümeti tarafından gönderilen Milli Mücadele Madalyası ve Beratlar
İskenderun/SES
1974 Kıbrıs Barış Harekâtına katılan ve ´Gazi´ ünvanı alan Kıbrıs gazilerine, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Mücadele Madalyası Tüzüğü kapsamında düzenlenen Milli Mücadele Madalyası ve Beratı törenle verildi.

Gazilere madalya ve beratlarının verildiği törene, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, belediye başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Albay İbrahim Özdoğan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürvekli Fatma Tunç, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürvekili Kadir Başar ve T. Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan da katıldı.
Törende konuşan İskenderun Kaymakamı Yönden, ülkemizin birlik ve beraberliği ile vatan topraklarının bütünlüğü ve milletimizin selameti için canlarını feda eden gazilerimize büyük bir gurur ile madalyalarını verdiklerini ifade etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Turhan da 47 Kıbrıs Gazisine KKTC Milli Mücadele Madalyasının verildiğini belirtti.
Kaymakam Yönden, güzide ülkemizin birlik ve beraberliği ile vatan topraklarımızın bütünlüğü ve aziz milletimizin selameti için canlarını feda eden kahraman gazilerimize büyük bir gurur ile madalyalarını takdim ettiğini ifade ederek, bu müstesna gün vesileyle ebediyete intikal eden muhterem gazilerimizi de rahmet ve saygıyla andığını sözlerine ekledi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15827,36%-0,29
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,27% 0,04
-
GRAM ALTIN
6323,73% 1,24
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00




