Tarih: 27.11.2023 17:14

4 okulda taşkın tatili devam edecek

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Demiryürek, bahçelerindeki su birikmesi ve ulaşım yollarının kapalı olması sebebiyle Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi, Hanifi Uysal Ortaokulu ve aynı binayı kullanan İnönü Ortaokulu’nun yarın da eğitime ara vereceğini belirtti.

Doktorlar caddesi olarak adlandırılan Kanatlı Caddesine kadar olan bölgede İskenderun sahile yakın cadde ve sokakların zemin suyunun yükselmesi ve fırtına nedeniyle deniz taşkınının su altında bıraktığı bölgede ulaşım halen sağlanamıyor. Taşkın ve zemin suyunun yükselmesinden dolayı binaların bodrum ve zemin katları su altında kaldı.

Kentte saat 15.00’ten itibaren hafifleyen rüzgarın, 24.00’den itibaren etkisini kaybetmesini beklediklerini, taşkından fiziken etkilenen 4 okul haricinde kalan okulların 28 Kasım 2023 Salı günü İskenderun’da okullarımız eğitim öğretime devam edeceklerini ifade eden Demiryürek, açıklamasında, “Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi, Hanifi Uysal Ortaokulu ve aynı binayı kullanan İnönü Ortaokulu, bahçelerindeki su birikmesi ve ulaşım yollarının kapalı olması sebebiyle eğitim öğretime yarın da ara vereceklerdir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —