5 ilçede elektrik kesintisi

5 ilçede elektrik kesintisi

Hatay´ın İskenderun, Dörtyol, Hassa, Kırıkhan ve Yayladağı ilçelerinin bazı bölgelerinde yapılacak bakım-onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle bugün elektrik verilmeyecek.

İskenderun/SES

Buna göre bugün, İskenderun´un Buluttepe Mahallesi 391 ve 392/1 Sokakları ile Kocatepe Mahallesi 391, 392, 391/1 ve 391/2 Sokaklarına saat 09.00-12.30 saatleri arasında AG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle; Buluttepe Mahallesi 343/7, 343/8, 389/1, 390, 390/4 ve 392 Sokaklarına da saat 13.00-17.00 arasında AG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek.

Dörtyol´da da Yeniyurt Mahallesi E-5 Karayolu, Öztekin, Keskin(Hürriyet), Tekin, Kısalar, Dönmezer, İnce, Yavuz Selim, Daner, Olgun, Keskin, Yavuz Selim(Hürriyet), Atatürk(Hürriyet) sokaklarına saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle; Karakese Mahallesi Şehit Yusuf Can, İlk Kurşun, Aktaş, Hüsamlı, Alparslan Han, Şen, Yunus Emre ve Türkistan Sokaklarına saat 09.30-17.30 arasında tesis çalışması nedeniyle; Numuneevler Mahallesi Cevdet Çakmur, 2 Nolu Deniz Yolu, 1 Nolu Deniz Yolu, Şehit Polis Necati Keskin, Çaylı, Tarla Yolu, Balıkçı, Alparslan Türkeş ve Acar Sokaklarına saat 08.30-16.30 arasında tesis çalışması nedeniyle; Kuzuculu Mahallesi Aksoy, Çardaklar, Taş Köprü, Abdullah Karaca (Şen Mahmut) Sokaklarına saat 10.30-12.00 arasında tesis çalışması nedeniyle eve Yeşilköy Mahallesi Deniz, Düşüncem, İlhanlar, Sahil Yolu 2 ve Sahil Yolu 1 Sokaklarına saat 09.30-17.30 arasında 3. şahıs çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,96% 0,31
  • EURO

    43,24% 0,21
  • GRAM ALTIN

    4074,09% 0,30
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78