Tarih: 22.10.2020 10:55

5 Temmuz, antremanı sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

19 yaş ortalamasına sahip olan 5 Temmuz İskenderun Spor´, teknik heyetin gözetiminde sabah Karasopa Spor Salonunda kuvvet çalışması, öğleden sonra da İskenderun Belediyesi Karayılan Spor Tesislerinde saha çalışması yaptı.
İskenderun Belediyesi Karayılan Spor Tesislerinde çalışmalarını sürdüren ve antremanlara ara vermeyen 5 Temmuz İskenderun Spor´un önümüzdeki süreçte itibaren özel karşılaşmalar yapacağı belirtildi.

5 Temmuz´a destek ziyareti
İskenderun Belediyesinin Karayılan Mahallesineki Spor Tesislerinde antreman yapan 5 Temmuz İskenderun Spor´un çalışmasını, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve 5 Temmuz İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal da izledi. Ziyarette, Seymen Et Pazarı işletmecisi Hüseyin Karakurt´un organizasyonuyla futbolculara mangal ziyafeti de verildi. Tosyalı ve Ünal, mangalda pişen etleri futbolculara dağıttı. 5 Temmuz İskenderun Spor koordinatörü Seyfi Kesik, takımın teknik direktörü Kenan Mercanoğlu, antrenörler Halit Yavuz ve Kenan Kurt´tan takım ve futbolcuların çalışmaları hakkında bilgiler alan Tosyalı, takıma destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti. Tosyalı, 'Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden olan 5 Temmuz İskenderunspor kulübünün futbolcu ve teknik heyeti ile belediyeye ait Karayılan Tesislerimizde bir araya gelerek idman sonrasında güzel bir sohbet toplantısı gerçekleştirdik. Takımın hazırlık çalışmaları hakkında teknik heyetten bilgiler alarak sporculara başarı diledik' dedi ve spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —