Tarih: 10.01.2020 10:53

5 Temmuz, hazırlık maçında 4-2 yenildi

Facebook Twitter Linked-in

 Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, ligin hazırlık maçı kapsamında Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Kilis Belediye Spor ile İskenderun´da yaptığı özel maçta 4-2 yenildi.

Orhan Yıldız/İskenderun
TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, ligin ikinci yarısının ilk maçında, sahasında Mucur Yabanlı Spor takımını ağırlayacak. 5 Temmuz İskenderun Spor, Mucur Yabanlı Spor maçı hazırlıklarını takımın teknik direktör Murat Kurt yönetiminde sürdürüyor.
İskenderun Belediyesi Karayılan Spor Tesislerinde yaptığı çalışmayla lig hazırlığını sürdüren 5 Temmuz İskenderun Spor, ligin hazırlık maçı kapsamında Bölgesel Amatör Ligi 2. grup takımlarından Kilis Belediye Spor ile yaptığı özel maçta, 4-2´lik skorla yenildi. Karşılaşmada, 5 Temmuz İskenderun Spor´un gollerini Murat Kurt atarken, Kilis Belediye Spor´un gollerini ise Özgür Dükme, Gökhan Çamur ile penaltılardan da Eyüp Atar ve Ümit Başak kaydetti. maçta, iki takım da kadrosunda bulundurduğu tüm futbolculara forma girdirip, sahada yer verdi. Maçı, 5 Temmuz İskenderun Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın ve asbaşkan Bünyamin Saraçoğlu ile Kilis Belediye Spor yöneticileri de izledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —