6. Geleneksel Bahar Şenliği

Arsuz´da baharın gelişini simgeleyen, Ğid Sabatağş olarak da adlandırılan ve 30 Mart´ta başlayan Yumurta Bayramı etkinlikleri, 15 Nisan´daki Evvel Nisen ile birleştirilmesiyle yapılan etkinlikler sürüyor.

GÜNCEL 6.04.2022 15:54:21 0
6. Geleneksel Bahar Şenliği

İskenderun/SES

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ğiyd Sabatağş (Yumurta Bayramı) kapsamında düzenlenen 6. Geleneksel Bahar Şenlikleri´ne katıldı. Valiye, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar da eşlik etti.
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven´in de katıldığı bayramda yumurta tokuşturan ve etkinlikte konuşan vali Doğan, “Toprağın verimliliği, meyvenin ve sebzenin bolluğu bizler için büyük nimetlerdir. Ben bu yılın verimli, bereketli geçmesini temenni ediyorum. İlimiz bu kış güzel yağışlar aldı, inşallah verimli bir sezon geçireceğiz. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel organizasyondan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Birtakım etkinlikler yine ara günlerde olacak, inşallah imkan olursa onların da bir kısmına katılmayı arzu ederim” dedi. Vali Doğan, katılımcılarla birlikte alanda kurulan stantları gezdi,vatandaşlarla sohbet etti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00