6 mahallede sakinlerle görüştü

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz´daki bazı mahalleleri ziyaret ederek, yöre sakinleriyle bir araya geldi ve fikir alışverişinde bulundu.

GÜNCEL 8.09.2021 18:47:50 0
6 mahallede sakinlerle görüştü

 

İskenderun/SES
Savaş, mahalle muhtarlarından da bölgenin sorunlarını dinledi. Savaş´a ziyaretinde Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de eşlik etti.
Arsuz´un Kozaklı, Nergizlik, Karahüseyinli, Kışla, Harlısu ve Arpaderesi mahalle sakinleri ile bir araya gelen HBB Başkanı Savaş, bölgede yapılan hizmetleri anlattı, mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla da talepleri mahalle muhtarları ile görüştü. HBB tarafından Kozaklı mahallesine yapılan 6,5 kilometrelik beton asfalt çalışmasını inceleyen Savaş, “Biz halkın seçtiği bürokratlarız. Halkın içinde olarak beklenti ve talepleri daha iyi bilmek adına her zaman sahadayız” dedi. Savaş, ziyaret ettiği mahallelerde çocuklara Atakaş Hatayspor forması da hediye etti.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    9998,2%-1,08
  • DOLAR

    40,05% 0,04
  • EURO

    46,95% -0,06
  • GRAM ALTIN

    4233,24% -0,40
  • Ç. ALTIN

    6816,95% 0,00