7 ilçede elektrik kesintisi

Hatay´ın İskenderun, Arsuz, Dörtyol, Antakya, Defne, Hassa ve Samandağ ilçelerinin bazı bölgelerine, elektrik hatlarında yapılacak bakım-onarım kapsamında yarın elektrik verilmeyecek.

GÜNCEL 9.06.2022 03:42:29 0
7 ilçede elektrik kesintisi

Buna göre yarın İskenderun´un Denizciler Mahallesi Atatürk (Fatih), Mehmet Akif Ersoy, 120, 122, Hacı Bekir Ağca, Şht. Alparslan Koca, 121 ve Atatürk 1 Sokağa saat 09.00-17.00 arasında YG-bakım onarım çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek. 

Hatay´ın Arsuz İlçesi Nardüzü, Karahüseyinli ve Kışla Mahallesine 9:00-18:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. Arsuz´da da Aşağı Kepirce Mahallesi Şehit Hüseyin Çam Sokağa saat 09.00-13.00 arasında arıza kaynaklı çalışma nedeniyle enerji verilemeyecek. Dörtyol´da ise Özerli Mahallesi, Müjde, Nur, Oğuz, M. Kemal Duduoğlu, Selam, Çağrı, Çınar, Altınsoy, Asmalı, Bayındır, Kar, Mutlu, Birlik, Cesur, Dindar, Engin, Güzel ve Hacı Emin Hoca Sokak ile Karakese Mahallesi, Çalışkan Çıkmazı, Altay, Payas, Taşkent, Ç.Çamlıtepe, Uzunok, Bahar, Bağlar, Kuru Dere ve Çiftçi Sokağa saat 09.00-17.00 arasında YG-hizmet alım çalışması nedeniyle; Özerli Mahallesi, Çifte Kuyular 1 Sokağa saat 09.00-17.00 arasında YG-hizmet alım çalışması nedeniyle; Özerli Mahallesi, 4 Nolu Çiftçi Yolu, 729 Nolu ve 727 Nolu Sokağa saat 09.30-17.30 arasında YG-hizmet alım çalışması nedeniyle; Özerli Mahallesi, 5. Çiftçi Yolu ile 733 Nolu Sokak ile Karakese Mahallesi, Kılınçoğlu Sokağa saat 09.30-17.30 arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10360,31%0,43
  • DOLAR

    41,83% 0,05
  • EURO

    48,66% 0,19
  • GRAM ALTIN

    5648,97% 1,45
  • Ç. ALTIN

    9306,02% 1,65