700 servis aracı için ihaleye çıkılacak

UKOME’nin eylül ayı toplantısında öğrenci ve personel taşımacılığı için toplam 700 araç için ihale kararı alındı. Toplu taşıma araçları İskenderun otogarından Antakya’ya artık battı çıktıyı kullanarak transit gidebilecek.

HATAY 27.09.2023 18:56:00
700 servis aracı için ihaleye çıkılacak

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Eylül ayı toplantısı gerçekleştirildi. HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık başkanlığında düzenlenen toplantıda 29 madde görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, toplu taşıma araçlarında 60 dakika içinde yapılan aktarmalı yolculuklarda tam ve indirimli ücretin %35'i oranında uygulanan aktarma indiriminin şehir içi ve kısa mesafelerde tam ve indirimli ücret üzerinden yüzte 70 oranında indirimli olarak uygulanması kararlaştırıldı.

UKOME kararı ile Hatay genelinde ihtiyaç üzerine 400 adet S plaka (öğrenci taşımacılığı) ve 300 adet C plaka (personel taşımacılığı) yapılması için ihale kararı alındı.

İskenderun şehirlerarası otobüs terminaline giriş ve terminalden Antakya terminal istikametine çıkış ta zamandan ve yakıttan tasarruf etmek adına önceden kullanılan otoban güzergahı iptal edilerek şehir merkezindeki alt geçitler kullanılarak transit geçilmesi konusu da karara bağlandı.

Ayrıca, Kırıkhan ilçesi, Karataş Mahallesi 1. sokakta bulunan TPO Karataş Konteyner Yaşam Merkezine (Arkıtça) ulaşımın sağlanması için yeni güzergah düzenlemesi de yapıldı.

Anahtar Kelimeler: servis aracı ihaleye çıkılacak

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15923,58%-1,25
  • DOLAR

    44,37% 0,06
  • EURO

    51,36% 0,10
  • GRAM ALTIN

    6344,74% -1,22
  • Ç. ALTIN

    10600,10% -3,21