9 ilçede elektrik kesintisi
Hatay´ın İskenderun, Belen, Arsuz, Payas, Dörtyol, Antakya, Hassa, Kumlu ve Yayladağı ilçelerinin bazı bölgelerinde yapılacak bakım-onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle yarın elektrik verilmeyecek.
İskenderun/SES
Buna göre yarın, İskenderun´un Bitişik ve Orhangazi Mahallelerine saat 09.00-17.00 arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Belen İlçesi Çerçikaya Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.
Belen´de ise Cumhuriyet Mahallesi Yıldırım Beyazıt, Kayadibi, Yunus ve Çamdede Sokaklara saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle; Üçgüllük, Kurtbağı ve Derekuyu Mahallelerine de saat 09.00-17.00 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
Payas´ın Çağlalık Mahallesi, Kozludere Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Kürtül Mahallesi, Karşı Mahallesi, Karacami Mahallesi, Sincan Mahallesi, İstiklal Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Fatih Mahallesi ile Dörtyol İlçesi Karakese Mahallesi, Yeşil Mahalle, Sanayi Mahallesi, Özerli Mahallesi, Ocaklı Mahallesi, Numuneevler Mahallesi, Kışlalar Mahallesi ile Çaylı Mahallelerine saat 00.00-06.00 arasında tesis çalışması nedeniyle; Sincan Mahallesi Sincan Sokak ve Kozludere Mahallesi Kozludere sokak ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi İğde, Park, Şahin, Özkul Çolak, Mevlana, Fahrettin Altay, Bayar, Atatürk, Akyol sokak ile Kürtül Mahallesi Park, Martı, Çiçek, Nergiz, Gül, Asım Gündüz, Akasya, Şehit Polis Oktay Selçuk Altun, Yalçın sokakları ile İstiklal Mahallesi Değirmen, Türkmen, Demir ve Yıldız Sokaklara saat 09.15-17.15 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
Dörtyol´da ise Karakese Mahallesi, Konaklı Mahallesi, Yeşil Mahalle, Sanayi Mahallesi, Özerli Mahallesi, Ocaklı Mahallesi, Numuneevler Mahallesi, Kışlalar Mahallesi ile Çaylı Mahallesine saat 00.00-06.00 arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,85% 0,03
-
GRAM ALTIN
7277,94% 1,01
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00




