Tarih: 08.10.2018 10:11

9 puanı paylaştılar

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler ligi (B) Grubunda karşılaşmalar haftasonunda da devam etti. Hatay genelindeki 19 takım arasında gol yemeyen tek takım İskenderun Belediye spor ile Arsuz Karaağaçspor ve Payasspor, haftanın karşılaşmalarının ardından 9 puanı paylaştılar.
İskenderun Belediyespor, mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle ligde yenilgisi bulunmayan Payas Spor (U-19) takımını 4-2 mağlup etti. Arsuz Karaağaç Spor´un gollerini Mert Kısaçam (2), Sabit Köklü ile İbrahim Güler attı. Alınan bu sonucun ardından Arsuz Karaağaç Spor puanını 9´a çıkartırken Payas Spor ise 9 puanda kaldı.

Kayra-1 Arsuz-0
Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler ligi (B) grubunda diğer bir karşılaşma ise İskenderun Kayra Spor ile Arsuz İdmanyurdu arasındaydı. Sarıseki Fuat Tosyalı Spor kompleksinde yapılan karşılaşmada Arsuz İdmanyurdu Spor´u 1-0 mağlup etti. İskenderun Kayra Spor´un golünü 85. dakikada Emre Nur attı.

Kırıkhan tutunamadı
İskenderun Belediye Spor, Kırıkhangücü Spor´u 4-0 mağlup etti. İskenderun Belediye Spor´a farklı galibiyet getiren golleri Cuma Coçkun (2), Muhammed Ekmen ile Fırat Akgündüz attı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —