Tarih: 11.09.2019 10:20

A. Atakan, anıldı

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

 Atakan Ailesinin, Defne´nin Çekmece Pınarbaşı Mahallesi Mezarlığındaki oğulları Ahmet´in kabri başına gidip, ona özlem ve duygularını ifade ettiği ama anma törenine daet bu yıl da sosyal medya üzerinden duyuruldu.
Ahmet Atakan´ın annesi Emsal Atakan, anma törenine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi: 'Demokrasi şehidi, oğlum Ahmet Atakan aramızdan bedenen ayrılışının, 6. yıl dönümünde 10 Eylül Salı günü saat 18.00´da, bizler aile olarak mezarı başında olacağız. Tüm dostların bilgisine.'
Anne Atakan, geçen yıl yapılan anmaya ilişkin olarak da 'Ahmet´in mezarına aile olarak gideceğiz. Anma için çağrı yapmadık. Ama isteyen dostları gelebilir' düşüncesini sosyal medya üzerinden paylaşmıştı.
Adaletin peşinde olduklarını defalarca ifade eden Ahmet Atakan´ın annesi Emsal Atakan, daha önce yaptığı açıklamalarda, 'Bu konuda mücadelemizi devam ettireceğiz. Ahmet yaşamın yitirdi ama davası bile başlamadı. ´Soruşturması sürüyor´ deniliyor. Bu süreçte acımız büyüdü, gün geçtikçe de büyüyor. Yıllardır özyaşı döküyoruz. Ve biliyoruz ki gözyaşı dökerek, onu geri getiremiyoruz. Ama adaletin sağlanmasını istiyoruz' düşüncelerini ifade etmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —