A. Hatayspor: 1- Fenerbahçe: 2
Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe´ye, 2-1 mağlup oldu. Ligin 7. haftasında Antakya´da oynanan karşılaşmayı, hakemler Abdulkadir Bitigen, Ceyhun Sesigüzel, Mustafa Savranlar yönetti.
İskenderun/SES
A. Hatayspor, Fenerbahçe karşısına, Munır Mohand Mohamedı, Jean Claude Bıllong, Yusuf Abdioğlu, Strahıl Venkov Popov, Mesut Çaytemel, Ruben Tıago Rodrıgues Rıbeıro, Aabıd Rayane, Selim Ilgaz, Adama Traore, Aaron Salem Boupendza ve Mame Bıram Dıouf ilk 11´i ile çıktı.
Karşılaşmada Fenerbahçe´nin ilk golünü 17. dakikada Diego Rossi, 30. dakikada da Filip Novak atarken, Hatayspor´un tek golü 70. Saint-Louis kaydetti. Maçta, Diouf, ve Kamara (Atakaş Hatayspor) ile Mert Hakan Yandaş ve Novak (Fenerbahçe) sarı kart gördü. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe sosyal iletişim sitesinden yayımladığı maça ilişkin fotoğrafları taraftarını sunarken, Hatayspor ise sosyal paylaşım sitesinden maç fotofrafı kullanmadı.
Atakaş Hatayspor-Fenerbahçe karşılaşmasını izleyenler arasında, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, Hatayspor yönetimi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, iş insanı Recep Atakaş da yer aldı.
Bu sonuçla Fenerbahçe ligdeki puanını 16´ya yükseltip liderlik koltuğuna otururken, A. Hatayspor ise 13 puanda kaldı ve ligde 7. sırada yer aldı. Atakaş Hatayspor bir sonraki maçını deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile oynayacak.
Hatay Valiliğinin sosyal iletişim sitesinden maça ilişkin yapılan açıklamada, 'Valimiz Rahmi Doğan, Süper lig´in 7. haftasında Hatay Stadyumu´nda, temsilcimiz Atakaş Hatayspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada takımımıza tribünden destek verdi' ifadesine yer verildi. Hatay Milletvcekili Şahin ise maç oynandığı sırada yaptığı paylaşımda, 'Süper Lig 7. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Atakaş Hatayspor´umuzu tribünden destekliyoruz. Yürekten inanıyoruz sana Atakaş Hatayspor' ifadesine yer verdi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




