A. Hatayspor: 1- Fenerbahçe: 2

Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe´ye, 2-1 mağlup oldu. Ligin 7. haftasında Antakya´da oynanan karşılaşmayı, hakemler Abdulkadir Bitigen, Ceyhun Sesigüzel, Mustafa Savranlar yönetti.

SPOR 28.09.2021 19:02:10 0
A. Hatayspor: 1- Fenerbahçe: 2

İskenderun/SES

 A. Hatayspor, Fenerbahçe karşısına, Munır Mohand Mohamedı, Jean Claude Bıllong, Yusuf Abdioğlu, Strahıl Venkov Popov, Mesut Çaytemel, Ruben Tıago Rodrıgues Rıbeıro, Aabıd Rayane, Selim Ilgaz, Adama Traore, Aaron Salem Boupendza ve Mame Bıram Dıouf ilk 11´i ile çıktı.
Karşılaşmada Fenerbahçe´nin ilk golünü 17. dakikada Diego Rossi, 30. dakikada da Filip Novak atarken, Hatayspor´un tek golü 70. Saint-Louis kaydetti. Maçta, Diouf, ve Kamara (Atakaş Hatayspor) ile Mert Hakan Yandaş ve Novak (Fenerbahçe) sarı kart gördü. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe sosyal iletişim sitesinden yayımladığı maça ilişkin fotoğrafları taraftarını sunarken, Hatayspor ise sosyal paylaşım sitesinden maç fotofrafı kullanmadı.
Atakaş Hatayspor-Fenerbahçe karşılaşmasını izleyenler arasında, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, Hatayspor yönetimi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, iş insanı Recep Atakaş da yer aldı.
Bu sonuçla Fenerbahçe ligdeki puanını 16´ya yükseltip liderlik koltuğuna otururken, A. Hatayspor ise 13 puanda kaldı ve ligde 7. sırada yer aldı. Atakaş Hatayspor bir sonraki maçını deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile oynayacak.
Hatay Valiliğinin sosyal iletişim sitesinden maça ilişkin yapılan açıklamada, 'Valimiz Rahmi Doğan, Süper lig´in 7. haftasında Hatay Stadyumu´nda, temsilcimiz Atakaş Hatayspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada takımımıza tribünden destek verdi' ifadesine yer verildi. Hatay Milletvcekili Şahin ise maç oynandığı sırada yaptığı paylaşımda, 'Süper Lig 7. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Atakaş Hatayspor´umuzu tribünden destekliyoruz. Yürekten inanıyoruz sana Atakaş Hatayspor' ifadesine yer verdi.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00