Tarih: 21.04.2021 14:49

A. Hatayspor, Antalyaspor´u 3-2 yendi

Facebook Twitter Linked-in

Karşılaşmada A. Hatayspor´un gollerini Boupendza ve Diouf kaydetti. Boupendza, attığı 2 golle, Süper Lig´deki gol sayısını 21´e çıkardı.

Antakya/SES
Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor´u 3-2´lik skorla yendi.
Ligin 36. haftasında Antakya Atatürk Stadyumu´nda oynanan Atakaş Hatayspor-Antalyaspor karşılaşmasında A. Hatayspor´a galibiyeti getiren golleri, 19. ve 68. dakikalarda Boupendza, 55. dakikada da Diouf attı. Antalyaspor´un gollerini ise 46. dakikada Amilton ve 87. dakikada Fredy kaydetti. Bu sonuçla, A. Hatayspor ligdeki puanını 53´e yükseltirken, Antalyaspor´un ise 42 puanı bulunuyor. Boupendza, Antalya maçında attığı 2 golle, Süper Lig´deki gol sayısını 21´e yükseltti.
Hatayspor, önümüzdeki hafta deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Galibiyet, Toksöz ve Yardımcı´ya armagan edildi
Hatayspor, kulüp başkanı Nihat Tazearslan ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor onursal başkanı Lütfü Savaş´ın karşılaşmayı tribünden izlediği maça ilişkin sosyal iletişim sitesinden yaptığı fotoğraflı paylaşımla, Antalyaspor galibiyetini, kulubün başkanvekili Aydın Toksöz ve futbol şube sorumlusu Ender Yardımcı´ya armağan ettiklerini belirtti. Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da, 'Antalyaspor karşısında aldığı galibiyetten dolayı Hatayspor´u yürekten tebrik ediyorum. Avrupa ligine katılma yolunda başarılar diliyorum' değerlendirmesini yaptı.

Boupendza, Avrupa kulüplerinin takibinde
Öte yandan A. Hatayspor´un dışa kapalı bir kulüp olmadığını, transferlerde iki tarafın arzuları doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Savaş, Fenerbahçe ve Galatasaray´la Boupendza konusunda devre arasında görüşme olduğunu ancak daha sonra görüşme yapılmadığını belirtti. Savaş, 'İngiltere ve İtalya´dan Boupendza´yı ciddi takip eden takımlar var. Büyük kulüplerden A. Hatayspor´daki futbolcularla ilgili bir talep gelmedi' açıklamasını yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —