Tarih: 07.04.2021 19:10

A. Hatayspor, Karagümrük´e yenildi: 0-1

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Atatürk Olimpiyat Statında oynana ve hakemler Volkan Bayarslan, Mehmet Metin ile Mehmet Cem Satman´ın yönettiği karşılaşmaya, Atakaş Hatayspor; Munir, Burak Can Çamoğlu, Yusuf Abdioğlu, Santos, Katranis, Aabid, Ribeiro, Akintola, Traore, Kamara, Diouf kadrosuyla çıktı. Fatih Karagümrük ise sahada Viviano, Hedenstad, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Ndao, Castro, Jimmy Durmaz, Mevlüt Erdinç´le yer aldı. 

Süper Lig´in 33. haftasındaki oynanan Fatih Karagümrük-Atakaş Hatayspor maçı, ilk dakikasından itibaren hareketli geçti. Bu dakikada Roco´nun uzaklaştırmaya çalıştığı topu ceza sahası dışında alan Diouf´un şutunda top yuvarlak yandan dışarı çıktı.

İlk yarıda yapılan karşılıklı ataklardan sonuç alınamayınca, bu yarı 0-0 başladığı gibi sona erdi.

İkinci yarı da yapılan ataklarla sürdü. Bu yarıda sahaya giren Fatih Karagümrük´lü Sobiech maçın tek golünü 70. dakikada attı ve skoru 1-0 olarak belirledi. Bu dakikada Hedenstad´ın ortasını alan Sobiech, altıpas üzerinden kaleye çektiği şutu ağlara gönderdi ve durumu 1-0 yaptı.

Bu sonuçla Fatih Karagümrük, ligdeki puanını 48´e yükseltirken, sahadahn puansız ayrılan Atakaş Hatayspor ise 49 puanda kaldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —