Tarih: 02.11.2021 16:24

A. Hatayspor´´dan Beşiktaş´a çelme: 1-0

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Maçın tek golü 6. dakikada Saba Lobjanidze attı. Beşiktaş´ın 73. dakikada Mehmet Topal ile beraberliği sağlamaya çalıştı ancak ´var incelemesi´ sonrası gol iptal edildi. Bu sonuçla A. Hatayspor´un ligdeki puanı 23´e yükseldi ve averaj farkıyla ligin 2. sırasında yer aldı. Beşiktaş ise 20 puanla 3. sırada bulunuyor.
A. Hatayspor´da Beşiktaş karşısında kadrosunda Munir, Kamil Ahmet Çörekçi, Fatih Kurucuk, Burak Öksüz, Adekugbe, Ribeiro, Traore, Lobjanidze, Boudjema, El Kaabi, Diouf yer aldı. Beşiktaş da sahaya; Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Vida, Umut Meraş, Ghezzal, Teixeira, Larin, Batshuayi. Montero ve Atiba ilk 11 ile çıktı
Maçın 22. dakikasında topsuz alanda sakatlanan Beşiktaşlı Michy Batshuayi oyundan ç ıktı ve yerine Belçikalı futbolcu Kenan Karaman girdi.
Beşiktaş, bu hafta 6 Kasım Cumartesi günü sahasında Trabzonspor´la, Hatayspor ise deplasmanda 7 Kasım Pazar günü saat 16.00´da Adana Demirspor´la oynayacak.
Atakaş Hatayspor-Beşiktaş karşılaşmasını Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilimiz Suzan Şahin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile iki kulübün yöneticileri de izledi ve tribünden destek verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —