A. Hatayspor, Trabzonspor hazırlığını sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden ve ikinci yarıya  bay (dinlenen takım) olarak başlayan ve ikinci yarının ilk haftasını dinlenerek geçiren Atakaş Hatayspor, bu hafta oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

SPOR 26.01.2023 12:00:00 0
A. Hatayspor, Trabzonspor hazırlığını sürdürüyor

Akın Bodur/İskenderun

Devre arasının verilmediği Spor Toto Süper Lig'inde çalışmalarına ara vermeyen A. Hatayspor, Antakya'daki Osman Çalgın Tesisleri'nde taktik ve kuvvet çalışması yaptı, çift kale maç oynadı. A. Hatayspor, Antakya'da 28 Ocak Cumartesi günü oynanacağı Trabzonspor maçına yaklaşık iki hafta süreyle hazırlanmış oldu. 

 

İlk yarıda 17 puan toplamıştı

Spor Toto Süper Lig'inin ilk yarısında oynadığı 18 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan A. Hatayspor, ilk yarıyı 17 puanla tamamlamıştı. İlk yarıda 15 gol atarken, kalesinde de 33 gol gören A. Hatayspor, ikinci yarıya puanla ve galibiyet elde ederek 3 puanla başlamak, düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

 

Maç biletleri satışta

Hatayspor, sahasında konuk edeceği Trabzonspor'un maç biletlerini satışa çıkardı. Biletler www.passolig.com.tr adresinden veya Antakya Atatürk Caddesi Atakaş Hatayspor Store'dan satın alınabiliniyor. Hatayspor'dan yapılan açıklamaya göre, 

A.Hatayspor-Trabzonspor maçı biletleri; kale arkası alt tribün 31 lira, maraton üst tribün 50 lira, vıp D, E, F 300 lira vıp A, B, C, G, H, I 200 lira, misafir tribünü de 40 liradan satılıyor.

 

Sahada yaş günü kutlaması

A. Hatayspor, kadrosundaki futbolculardan üçünün yaş gününü sahada ve tesislerde kutladı. 

Hatayspor, sosyal iletişim sitesinden yaptığı duyuruda, futbolculardan Rayane Aabid. Ze Luis ve Burak Öksüz'ün yaş gününü kutladı. Hatayspor, futbolcuların yaş günü kutlamasında takım ve teknik kadronun da katılımıyla pasta da kesti.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10080,30%1,33
  • DOLAR

    39,82% 0,04
  • EURO

    46,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4278,83% 1,21
  • Ç. ALTIN

    6852,92% 3,13