ABD´deki OSB´yi anlattılar

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde MÜSİAD Hatay Şube Başkanlığının organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlikte üyelere Amerika Birleşik Devletlerinde kurulacak olan ilk Türk Organize Sanayi Sitesi ve finansman imkanları

EKONOMI 1.06.2019 08:41:29
ABD´deki OSB´yi anlattılar

İskenderun/SES

Türk Amerikan İş Adamları Derneği Amerikan Ticaret Odası Türkiye (TABA-AmCham) Genel Başkanı Ali Osman Akat ve Yüksek İstişare kurulu başkanı ve MÜSİAD 2.Dönem Genel Başkanı Ali Bayramoğlu, Amerika´da iş bağlantısı olan ve Amerika´yla iş bağlantısı oluşturmak isteyenlerin, Türk Organize Sanayi Sitesi projesini değerlendirmesini istedi.

Bozatlı: Projemizi başlatıyoruz
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı, şube yönetimi olarak sanayi, tarım ve lojistikle ilgili projeler geliştirdiklerini, bu projeleri hayata geçirmek için çalışma yürüttüklerini kaydetti. ABD´de kurulacak OSB ile ilgili de projelerini MÜSİAD 2.Dönem Genel Başkanı Ali Bayramoğlu ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz´la paylaştıklarını anlattı. Bu projenin hayata geçirilmesi girişimlerini başlattıklarını ifade eden Bozatlı, “Bu gün de bölgemiz iş insanlarına bu proje en yetkili kişiler tarafından anlatılacaktır” diye konuştu.

Yılmaz: İkili ilişkiler de gelişecek
ABD ile Türkiye arasındaki ticari ilişkinin daha ileri bir noktaya taşınmasının, her iki ülke açısından olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını söyleyen İTSO Başkanı Levenk H. Yılmaz da, “Amerika´da kurulacak bir Türk Organize Sanayi Sitesi´yle bu ticari ilişkinin gelişeceğini, güçleneceğini ve her iki ülkedeki yatırımları artıracağını düşünüyoruz. Amerika´da iş bağlantısı olan ve Amerika´yla iş bağlantısı oluşturmak isteyen üyelerimizin, bahsi geçen Türk Organize Sanayi Sitesi´ni değerlendirmesinin, önemli ve yararlı olacağına inanıyoruz” dedi.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15945,77%-1,11
  • DOLAR

    44,36% 0,05
  • EURO

    51,34% 0,06
  • GRAM ALTIN

    6349,03% -1,15
  • Ç. ALTIN

    10592,95% -3,28