Aboubakar ve Calvo, Hatayspor'da

İskenderun/SES

SPOR 11.09.2024 08:34:00 0
Aboubakar ve Calvo, Hatayspor

Trendyol Süper Liginde mücadele eden Atakaş Hatayspor, Beşiktaş’ta kadroda düşünülmeyen Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar ve daha önce Konyaspor ve FC Juárez takımlarında forma giyen defans oyuncusu Francisco Calvo ile anlaştı. A. Hatayspor, Aboubakar ile 1 yıllık, Calvo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile sözleşme fesih için karşılıklı anlaşma sağlayınca, A. Hatayspor'a transfer oldu. A. Hatayspor, yeni transferi Aboubakar için yıllık 1 milyon euro ödeyecek.

A. Hatayspor'un, kadrosuna dahil ettiği Vincent Aboubakar'e maaşının 1 milyon euroluk kısmını ödeyeceği, 2.2 milyon euroluk bölümünün ise Beşiktaş tarafından karşılanacağı açıklandı.

Atakaş Hatayspor’un teknik direktörlüğüne getirilen Rıza Çalımbay da "Aboubakar’ın transferi konusunda istekliyiz. Şu an kendisi milli takımda. Çocuğuyla ilgili de bir durumu varmış. Buraya döndüğünde, yöneticilerin transferi bitireceğine inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Milli maç sonrası idmana çıkacak

A. Hatayspor, Beşiktaşlı Aboubakar ve kulübüyle anlaşırken, ülkesi Kamerun milli takımı ile Afrika uluslar kupası maçlarına çıkan Vincent Aboubakar'ın, Kamerun-Zimbabve maçı sonrası Türkiye’ye geleceği, Çarşamba günü İstanbul’da imzayı attıktan sonra da Mersin’de A. Hatayspor takımıyla idmanlara katılacağı belirtiliyor.

Süper Lig’de 91 maçta 45 gol attı

Hatayspor, sosyal iletişim sitesinden yaptığı 'Vincent Aboubakar Atakaş Hatayspor’umuzda' başlıklı paylaşımda şunlara yer verdi: "Daha önce Porto ve Beşiktaş takımlarında forma giyen, Süper Lig’de oynadığı 91 maçta 45 gol atan ve 12 asist kaydeden tecrübeli golcü Vincent Aboubakar ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Vincent Aboubakar Kamerun Milli Takım kampındadır. Milli takım maçları tamamlandıktan sonra Mersin’e gelerek takımla çalışmalarına başlayacaktır."
Beşiktaş da sosyal iletişim sitesinden yaptığı 'Vincent Aboubakar, Atakaş Hatayspor’a transfer oldu' başlıklı paylaşımda şunlara yer verdi: "Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcumuz Vincent Aboubakar’ın nihai transferi hususunda Atakaş Hatayspor’la anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle: Profesyonel futbolcumuz Vincent Pate Aboubakar’ın Atakaş Hatayspor Kulübü’ne kesin transferi konusunda Atakaş Hatayspor ve oyuncu ile anlaşma sağlanmış olup, oyuncu ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir."

A. Hatayspor'dan Francisco Calvo açıklaması

Trendyol Süper Liginde mücadele eden Atakaş Hatayspor, Konyaspor ve FC Juárez takımlarında forma giyen defans oyuncusu Francisco Calvo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Hatayspor, sosyal iletişim sitesinden yaptığı 'Atakaş Hatayspor’umuza Hoş Geldin Francisco Calvo' başlıklı paylaşımda şunlara yer verdi: "Daha önce Konyaspor ve FC Juárez takımlarında forma giyen deneyimli defans oyuncusu Francisco Calvo ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Francisco’ya ailemize hoş geldin diyor, formamızla sonsuz başarılar diliyoruz. Oyuncumuz Mersin’e gelerek takımla çalışmalarına başlayacaktır."


Anahtar Kelimeler: Aboubakar Calvo Hatayspor'

Tartışmanın nedeni '240 konut'

Kızılay'dan kıyafet yardımı

MKÜ'de 'yüz yüze eğitim' sınırlı

Villalara 'yıkım ilanı'

"Çıkış yolu; laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti anlayışı"

"Yakında Yarıkkaya diye bir dağ kalmayacak"

Okul servislerine 'zabıta denetimi'

"Kirli pazarlıklarla işimiz olmaz"

İHD İskenderun: Şiddet neredeyse meşru hale geldi

Kadınların 'Narin isyanı'

HATSU, suya zam yaptı

Yaya kaldırımı araç yolu oluyor

Belediye, meydanı kaldırdı

Sanat ve Musiki Derneği kuruldu

HBB'nin plajları İmar A.Ş.’ye

  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41