Tarih: 29.01.2018 18:39

Adaylar, partimizin zenginliğidir

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

Ülkenin üçbuçuk yanının Türkiye´ye karşı değişik duygular besleyen ülkelerle kuşatılmış durumda olduğunu belirten Mansuroğlu, daha önce yaptığı açıklamasında ´çevresine kin ve düşmanlık ihraç eden bir iktidarın, bunun karşılığında terör ithal edeceğini´ belirterek, bu şüphelerinde haklı çıktıklarını ifade etti. Öz eleştiriye gelemeyen bir iktidarın olduğunu, dışa bağımlı bir politka yaparken, ´milli´ olduğunu ifade ettiğini belirten Mansuroğlu, yanlış iç ve dış siyaset anlayışının kamplaşmaya götürdüğünü savundu. Sesini çıkaranların linç edilmeye çalışıldığını, tutuklandığını anlatan Mansuroğlu, bunun daha önce de kurulan kumpaslarla gerçekleştirildiğini söyledi. Mansuroğlu, 'Biz bu oyuna gelmeyiz. kemal Kılıçdaroğlu´nu da yedirtmeyiz. Bu bilinsin' diye konuştu.
Partisinin yaptığı kongrelerle yenilenme ve değişim sürecine girdiğini de belirten Mansuroğlu, İskenderun´daki dokuz kurultay delegesinin 5´inin katıldığı toplantıda, 03-04 Şubat tarihlerinde Ankara´da yapılacak kurultayda, CHP´nin mevcut genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu destekleyeceklerini ifade etti.
Partisinin sürekli yenilerek değişen ve ayakta kalan tek parti olduğunu savunan CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu, şunları söyledi: 'Biz, İskenderun ilçe örgütü ve kurultay delegeleri olarak genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nun arkasındayız. Bu örgüt atamayla gelmedi biat sistemiyle seçilmedi. Partimizin genel başkanlığına aday olanları kutluyoruz. Bu bizim zenginliğimizdir. Ayrışma nedenimiz değil.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —