'Adım adım istediğimiz hedefe ilerliyoruz'

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

GÜNCEL 15.10.2019 10:39:57

İskenderun/SES

 Toplantıda, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, partinin Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök, İl Gençlik Kolları Şaban Kurt da bulundu
Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu, 'Toplantıda Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok net mesajlar verdi. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi; bizler AK Parti´yi milletimizle birlikte kurduk. 18 yılını geride bırakmış partimizin birer neferleri olarak ve hiç durmadan çalışacağız. Millete hizmet davasını ileriye taşımak için her fırsatı değerlendiriyoruz. Önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğimiz kongre süreci de bunun için büyük bir imkândır. Partimiz insanlara el uzatan bir partidir. Burada önemli olan birliğimizi ve beraberliğimizi korumak olacaktır. Herkes bizim başımızın tacıdır. Herkese kapımızı açmak birinci kuralımızdır. İnsan kaybetmek kolaydır. Önemli olan bu insanları geri kazanabilmektir' açıklamasında bulundu.
TSK´nun Suriye´de Fırat Nehri´nin doğusuna yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekâtına ilişkin düşüncelerini de ifade eden Yeloğlu, 'Suriye´de güvenli koridor açmak için Barış Pınarı Harekâtı´nı başlatan mehmetçiğimiz 24 saat geçmeden 7 köyü terörden arındırdı. Teröristler silahlarını bırakıp kaçmaya devam ediyor. Hudutlarımızın güvenliğini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, DEAŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG başta olmak üzere milli güvenliğimize tehdit oluşturan terör örgütleri ve teröristleri etkisiz hale getirmek, yerinden edilmiş Suriyelilerin evlerine ve topraklarına dönüşleri için uygun şartları sağlamak maksadıyla Barış Pınarı Harekâtı´nda mehmetçiğimiz destan yazarak ilerliyor. Kahramanlarımız terör inlerini yerle bir ediyor. Adım adım istediğimiz hedefe ilerliyoruz. Bu harekâttan da zaferle çıkacağımıza inanıyorum' görüşünü kaydetti.

 

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,26% 0,01
  • EURO

    51,26% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6404,70% -3,26
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00