Tarih: 16.03.2018 09:47

Adımlar barış için atılacak

Facebook Twitter Linked-in

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve Ali İsmail Korkmaz Vakfı ALİKEV´in işbirliği ile organize edilen Barış Koşusu ile ilgili program netleşti. HBB´den yapılan duyuruya Barış Koşusu etkinlikleri kapsamında yer alan, Defne Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası´nın da destek verdiği Leman Sam, ALİKEV Müzik Topluluğu konserinin 17 Mart Cumartesi günü saat 20.00´de Antakya Meclis Kültür Merkezi´nde yapılacağı bildirildi.
“18 Mart 2018 tarihinde düzenlenecek Hatay Barış Koşusu´nda adımlar barış için atılacak” ifadesi belirtilen açıklamada, bu yıl ilk kez koşulacak olan Hatay Barış Koşusu´nda 10 ve 21 km´lik parkurların yanı sıra 4 km´lik Halk Koşusu da bulunuyor. Antakya Atatürk Parkı´ndan başlayıp, ´dünyada ışıklandırılan ilk cadde´ unvanını taşıyan Kurtuluş Caddesi´nden geçecek olan koşu, Asi Nehri´nden Habib-i Neccar´a kadar uzanan bir parkuru takip edecek.
Barış Koşusu öncesinde Leman Sam, ALİKEV Müzik Topluluğu konseri, 17 Mart Cumartesi günü saat 20.00´de Antakya Meclis Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —