Tarih: 17.08.2017 12:19

Ağıt ve duayla uğurlandı

Facebook Twitter Linked-in

 

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz´ın (23) Türk bayrağına sarılı naaşı, öğleden sonra Madenboyu Mahallesi´ndeki baba evine getirildi. Burada alınan helalliğin ardından şehidin naaşı cenaze namazının kılınacağı alana götürüldü.

Oğlunun tabutuna sarıldı
Törende vatandaşlar tarafından tekbirler getirildi, Kur-an-ı Kerim okunarak dua edildi. Tabuta sarılarak ağlayan şehidin annesi Fatma ve babası Mustafa Yılmaz, oğullarının ardından gözyaşı döktü.
Törene, Hatay Vali vekili Orhan Mardinli, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Hatay milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Askerlerin omuzlarında taşıdığı şehidin naaşı kılınan cenaze namazının ardından Madenboyu Asri Mezarlığı´nda toprağa verildi.

Haberi alınca fenalaştı
Antakya´ya bağlı Madenboyu Mahallesi´nde oturan Emine, Mustafa Yılmaz çiftine acı haberi askeri yetkililer vermişti. Oğulları Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz´ın şehit olduğu haberini öğrendikten sonra fenalaşan Yılmaz çiftine, hazırda bekletilen sağlık görevlileri müdahale etmişti.

Düğün tarihini ertelemişti
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz´ın bir yıldır Aysel Boydaz ile nişanlı olduğu ve operasyonlara katıldığı için düğün tarihini ertelediği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —