“AK Parti kadroları ilerlemeyi sürdürecek”

AKP´nin kuruluşunun 16´ncı yıldönümü, 14 Ağustos Pazartesi günü düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

12.08.2017 08:30:32 0
“AK Parti kadroları ilerlemeyi sürdürecek”

AKP´nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, “Milletimizle ele ele vererek geçmişte olduğu gibi devrim niteliğindeki adımları atan AK Parti kadroları bundan sonra da ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma yolunda ilerlemeyi sürdürecektir” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi´nin sadece siyasi bir oluşum değil, ‘bu milletin en has davasını kendine şiar edinen bir erdemliler hareketi´ olarak da nitelendiren Milletvekili Karasayar, “AK Parti, Mazlumlara yoldaş, gariplere sırdaş oldu. Umutsuz ülkeme umut, mazlum milletime destek için doğdu. AK Parti milletimizin kurduğu hareketin adıdır. Kurulduğu günden bu yana, milletimizle el ele yürüyen kadroların adıdır. Diklenmeden dik duran, mütevazı, halkından hiç kopmadan yol almayı hedefleyen AK parti sadece siyasi bir oluşum değil, bu milletin en has davasını kendine şiar edinen bir erdemliler hareketidir. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle var olmaya devam edecektir. Biliyorsunuz 15 Temmuz milletimizin milli bağımsızlığımıza yeniden sahip çıktığı gündür. Bu var olma mücadelesinde vatanından, bayrağından yana olan aziz milletimize, aziz hemşerilerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum” ifadesini belirtti.

“80 yılda yapılamayanlar yapıldı”
Partinin kurulduğu dönemde ülkedeki ekonomik, sosyal ve siyasal ortamı da yorumlayan Karasayar, mesajında şunları ifade etti: “AK Parti kurulduğu dönemde ülke krizlerle boğuşuyor halde, ekonomisi kötüleşmiş, Ülkenin her yanı adeta yangın yerine dönmüş, devlet neredeyse memur maaşı ödeyemez hale gelmiş, gecelik faizler binlerle ifade edilecek seviyelere yükselmiş, vatandaş bugününden değil geleceğinden ümidini kesmişti. Aylarca Bakanlar Kurulu toplanamadığı için ülke yönetilemez hale gelmiş, üst üste yaşanan krizler sonucu esnaflar bile sokağa dökülür hale gelmiş, vatandaş enflasyon canavarı altında ezilmiş duruma gelmişti. İzlenen yanlış dış politikalar sonucu ülkemizin dış itibarı neredeyse sıfıra inmiş, iktidar olan ama muktedir olamayan hükümetlerle uçurumun kenarına getirilmiş bir ülke. O kriz günlerinin toplum hayatımızda meydana getirdiği travmaları belki de hala üzerimizden atamadık. Ancak AK Parti´nin kuruluşu insanlar için bir umut ışığı oldu ve ilk genel seçimlerde büyük bir farkla halk AK Parti´yi iktidara layık gördü. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde çıkılan bu kutlu yolculuk süresince Türkiye hem ekonomi, hem dış politika, hem insan hak ve özgürlükleri bakımından, başka siyasi partilerin hayal edemeyeceklerini gerçekleştirdi ve ülkeyi çok daha aydınlık günlere kavuşturdu. 80 yılda yapılamayanlar yapıldı, ülke her alanda büyük bir sıçrama gerçekleştirdi. Türkiye dış politikada büyük bir itibar kazandı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00