Akar bir kez daha sınırda

Genelkurmay Başkanı Akar, karakollarda incelemede bulundu

TÜRKIYE 26.05.2018 11:23:23 0
Akar bir kez daha sınırda

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hatay´da denetleme yaptı ve incelemede bulundu. Bölgedeki birlik komutanlarından son gelişmelerle ilgili bilgi alan Akar´a kuvvet komutanları da eşlik etti.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ile birlikte, dün Hatay Serinyol´daki 2´nci Ordu Taktik Komuta Yerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Ziyarete ilişkin TSK´dan yapılan açıklamada, “Orgeneral Akar, bölgedeki birlik komutanlarından son gelişmelerle ilgili brifing almış ve direktiflerini vermiştir. Orgeneral Akar, denetlemeleri esnasında; devam eden Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, halkın huzur ve güvenle evlerine dönmeleri için, mayın ve el yapımı patlayıcı temizleme faaliyetlerine ağırlık verildiğini, halkın, başta sağlık hizmeti olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yürütülen çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade etmiştir. Orgeneral Akar, ayrıca harekât kapsamında göstermiş oldukları kahramanlık ve fedakârlıklardan dolayı personeli kutlamış ve kendilerine önümüzdeki dönem için başarılar dilemiştir. Orgeneral Akar, bu vesile ile Zeytin Dalı Harekâtı ve diğer tüm harekâtların başarıyla yürütülmesinde en büyük pay sahibi aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, çatışmalarda yaralanan kahraman gazilerimize acil şifalar, şehit ve gazilerimizin değerli ailelerine sabır temennisinde bulunmuştur” denildi.

/resimler/2018-5/27/2300097374862.jpg

/resimler/2018-5/27/2300339094103.jpg

Anahtar Kelimeler: Akar daha sınırda

Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,61% 0,05
  • GRAM ALTIN

    3641,18% -1,82
  • Ç. ALTIN

    6129,23% 0,00