AKP, muhtarlarla buluştu

Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, kentteki muhtarlarla bir araya geldi.

GÜNCEL 21.08.2019 10:05:54
AKP, muhtarlarla buluştu

Nesrin Geyik/İskenderun

 Belediyesi 2 Nolu Sosyal Tesislerindeki buluşmaya İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.
Muhtarlarla buluşmada belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Tosyalı, 'Muhtarlarla sık sık bir araya geliyor, mahallelerde yapılan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Geleceğin modern İskenderun´unu birlikte inşa edeceğiz. Hep birlikte her mahalleye ve İskenderun´a hizmet etmeye devam edeceğiz. Muhtarlar, bizim sokaktaki gözümüz, kulağımız, halkla aramızdaki köprüdür. Bizim için görüş ve gözlemleriniz çok önemli. Sizler sayesinde mahallelerdeki sorunları masaya yatırıyor, çözümleri de yine birlikte üretiyoruz. Sizlerle birlikte yapacak daha çok işimiz var. Hep beraber inşallah bütün talepleri belirli bir süre çerçevesinde yerine getirerek hemşehrilerimizin yaşadığı yerlerde mutlu olmasını sağlayacağız' dedi ve bu toplantıların düzenli olarak tekrar edileceğini belirtti.

Mahalle ve muhtar ziyareti
Milletvekili Özel, İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Güven ile belediye başkan yardımcıları, kentteki bazı muhtarları da ziyaret etti. AKP ve belediye heyeti, ortak ziyaretinde Gültepe Mahallesi Muhtarı İrfan Bozdağ, Meydan Mahallesi Muhtarı Ramazan Güneş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Çopur´u ziyaret etti, Esentepe mahallesindeki bir kahvede Esentepe, Barıştepe ve Kocatepe muhtarları ve yöre sakinleriyle bir araya gelip, sorunları ile talep ve önerilerini dinledi.

Yaylaya ziyaret
Milletvekili Özel, İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Güven ile belediye başkan yardımcıları, kentin Azganlık ve Bekbele mahallesindeki yaylalarında vatandaşlarlarla da bir araya gelip, sohbet etti. Ziyaretlerde konuşan belediye başkanı Tosyalı, 'Kentin en ücra köşesine kadar hizmetler artarak devam edecek. Belediye olarak yaz ayları başlamadan önce vatandaşların yaz aylarında yoğun olarak kullandığı yayla yollarına bakım ve onarımlarını yaptık. Yayla yollarında çalışmalar devam ediyor.Yapılan düzenlemelerle yaylalara ulaşım daha rahat hale geliyor' değerlendirmesinde bulundu.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    16287,81%0,58
  • DOLAR

    44,18% 0,15
  • EURO

    50,89% 0,10
  • GRAM ALTIN

    7273,11% 0,94
  • Ç. ALTIN

    11762,72% 0,00