AKP, genişletilmiş il danışma meclisini topladı

AKP Hatay Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısını, Yayladağı'nda yaptı.

SİYASET 12.08.2024 11:26:00 0
AKP, genişletilmiş il danışma meclisini topladı

AKP Hatay Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısını, Yayladağı Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısınında konuşan AKP Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, teşkilatın çalışmalarını değerlendirmek ve yeni hedefler belirlemek amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti. 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Hatay’ın partisi AKP'nin iktidarında ayağa kalkacağını belirten Erdoğan, seçmenin de kendilerine güvendiğini söyledi.
Antakya'nın yeniden eski ihtişamlı günlerine kavuşacağına inandıklarını anlatan

AKP Hatay İl Başkanı Erdoğan, "Atatürk Caddesi'nde yürümek istiyoruz. Habib-i Neccar Camisi'nde, Ulu Cami'de namaz kılmak istiyoruz. Kapalı Çarşı'dan alışveriş yapmak istiyoruz. Ocakların tütmesini istiyoruz. Yüzde 30'u şehirden ayrılan vatandaşımızın memlekete dönüp huzurla yaşamasını istiyoruz. AK Parti olarak bizim hayalimiz bu. Herkes bunu böyle bilsin" değerlendirmesini yaptı.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Orhan Karasayar, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Kemal Karahan, partili belediye başkanları, AKP'nin il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları temsilcilerinin de katıldığı toplantıda konuşan AKP Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Salim Çivitcioğlu da birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Çivitcioğlu, "Her zaman kazanan Hatay olsun. Hatay’ın insanlarına elimizden gelen hizmeti yapmaya devam edeceğiz" dedi. Hatay Milletvekilleri Yayman, Özel, Yeşildal ve Karahan'ın da konuşma yaptığı AKP Hatay Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, katılımcıların görüş ve önerilerinin dinlenmesiyle sona erdi.


MKÜ'de 'yüz yüze eğitim' sınırlı

İki ayrı plan da iptal edildi

Samandağ'da rezev alana 'iptal kararı'

Suriye'de iki günde 18 ayrı deprem

Ayakta yolcu almayan otobüslere 2,5 TL destek

Aynı bölgedeki rezerv alana farklı harita

Dörtyol ve Reyhanlı’ya ağır ceza mahkemesi

Atakaş Çelik işçilerinin tercihi "Metal-İş"

30 girişimci projeleri sundu

CHP'li gençlere yeni yönetim

860 kilometrelik elektrik hattına bakım tamamladı

AKP, genişletilmiş il danışma meclisini topladı

"Metal sektöründe ücret ortalamanın altında"

Instagram’a erişim engeli kaldırıldı

Meclis'e, 'Can Atalay' çağrısı

  • BIST 100

    9829,19%-0,63
  • DOLAR

    34,17% 0,11
  • EURO

    38,17% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2932,93% -0,01
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,00